Compania BRINEL a fost desemnată Partenerul Anului pentru Microsoft Romȃnia, datorită excelentei sale activități pe plan național. Această recunoaştere se atribuie celor mai importanți parteneri la nivel global, care au demonstrat excelență în inovare și implementare de soluții bazate pe tehnologii Microsoft.  Premiile au fost împărțite în mai multe categorii, iar cȃştigătorii au fost aleşi din peste 2,800 participanți, din 117 țări.

Microsoft reprezintă un partener strategic de peste 15 ani, iar această recunoaştere vine ca o încununare a investițiilor făcute. Acum ne folosim expertiza dobȃndită de-a lungul timpului pentru a face față provocărilor prezentului, într-un mediu de afaceri extrem de competitiv. Pentru că am reuşit să avem soluții curajoase şi competențe de top, clienții ne-au apreciat şi ne-au răsplătit cu încrederea lor, iar parteneriatul cu Microsoft a intrat într-o fază mai matură, a excelenței. Fără a fi o coincidenţă, în ultimele 12 luni, dintre partenerii noştri strategici, Microsoft a reuşit să treacă pe locul întâi a declarat Marcel Borodi, CEO Brinel.

Acest premiu reprezintă recunoaşterea eforturilor continue şi a succesului pe care BRINEL l-a obtinut  pe plan național, demonstrȃndu-şi capacitățile inovative şi impactul la nivel de afaceri, cu un grad ridicat de satisfacere a nevoilor clienților.

 “Suntem încȃntați să acordăm companiei BRINEL din Romȃnia titlul de Partenerul National Microsoft al Anului”, a declarat Phil Sorgen, vice-preşedinte corporativ al Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “BRINEL a conferit o valoare de excepție clienților noştri comuni şi reprezintă un exemplu remarcabil în privința calităților pe care noi considerăm că trebuie să le aibă cei mai străluciți parteneri Microsoft”.

Premiile Partenerul Microsoft al Anului recompensează acei parteneri Microsoft care au dezvoltat și oferit soluții Microsoft de excepție pe parcursul anului trecut.