Expertii in securitate informatica de la Avira au anuntat lansarea unui nou pachet promotional care va oferi utilizatorilor protectie anti-malware de cea mai inalta calitate, alaturi de un soft modern de criptare a datelor. Acesta va facilita navigarea pe internet din retele publice WiFi in deplina siguranta.

Clientii care achizitioneaza noul pachet vor putea beneficia de protectie totala impotriva virusilor informatici, dar si a furtului de date. Antivirus Pro a fost creat de echipa Avira pe baza celor mai avansate tehnologii din domeniu si permite milioanelor de utilizatori din lumea intreaga sa isi protejeze dispozitivele impotriva tuturor atacurilor.

PRIVATE WiFi completeaza noul pachet Avira, oferind utilizatorilor posibilitatea de a folosi un VPN (Virtual Private Network) personal pentru a cripta si decripta in mod automat datele transferate prin orice retea WiFi.

“Avira si PRIVATE WiFi au o misiune comuna: aceea de a oferi oamenilor protectie digitala la cele mai inalte standarde, indiferent unde se afla acestia. Intr-o lume care devine din ce in ce mai mobila, am decis sa dam clientilor nostri sansa de a se bucura de cea mai protectie chiar si atunci cand se afla in miscare: antivirusul nostru recunoscut pentru performantele inregistrate in toate testarile de specialitate, impreuna cu un acest software profesional de criptare a datelor menit sa previna atacurile de tip phishing ce vizeaza colectarea datelor personale”, a declarat Thorsten Bruchhaeuser, EVP Sales & Business Development la Avira.

Luand in considerare toate pericolele ascunse ce ii pandesc pe utilizatorii care acceseaza retele WiFi publice, a devenit esentiala adaugarea unui strat suplimentar de protectie tuturor dispozitivelor mobile. Folosirea unui VPN criptat ii va impiedica pe hackeri sa intercepteze informatii private.

Alok Kapur, Presedinte si Chief Operating Officer al PRIVATE WiFi a declarat: “Suntem bucurosi sa ne unim fortele cu Avira in crearea unui pachet de protectie complet. Utilizatorii care achizitioneaza acest pachet vor intra in posesia celor mai bune arme pentru a combate toate tipurile de atacuri digitale si nu vor mai trebui sa se teama ca informatiile lor private pot ajunge in mana altor persoane fara consimtamantul lor”.

Incepand cu aceasta saptamana, noul pachet promotional de la Avira va fi distribuit la nivel global prin reteaua de parteneri Avira. Acesta va fi disponibil atat in limba engleza cat si in limba germana.

Link-uri utile: