ContentSpeed, agenție de e-commerce full service, lansează în premieră pentru piața din România platforma ContentSpeed StartUp prin care pune la dispoziția utilizatorilor un spațiu digital unde aceștia pot să-și creeze, promoveze și optimizeze eficient afacerea online.

Pachetul StartUp este adresat tuturor celor care se află la început de drum în ecommerce, inclusiv companii cu vechime, dar care doresc să lanseze primul magazin online. Produsul este unul extrem de competitiv și avantajos, deoarece a fost realizat în baza experienței dezvoltărilor pentru nume mari din piața autohtonă și înglobează o mare parte din know-how-ul acumulat de ContentSpeed în cei peste 13 ani de existență.

Platforma ContentSpeed StartUp oferă multiple posibilități de customizare care pot fi fructificate de utilizatori non-tehnici precum: configurarea designului la nivel de culori, fonturi sau efecte grafice, integrarea oricărui procesator de plăți online cu card de debit sau credit și integrarea a șase curieri cu alegerea automată a celui mai bun preț de transport pentru optimizarea costurilor de operare.

Soluția ContentSpeed este răspunsul la problema depunctării de către Google a site-urilor care nu au versiuni de mobil. Un alt motiv pentru o prezență scăzută în motoarele de căutare este viteza de încărcare. Magazinele online de pe platforma ContentSpeed StartUp obțin o medie a indicatorului Google Page Speed de 80, mai mare față de valorile obținute de liderii pieței locale și internaționale.

Mai mult, ContentSpeed oferă soluții pentru toate nivelurile de dezvoltare ale afacerii in comerțul electronic. Poți începe cu soluția StartUp standard închiriată până se atinge un număr de 50-100 de comenzi. Apoi, cu know-how-ul acumulat se trece la setul de servicii de implementare ContentSpeed Premium, care include orice tip de dezvoltare dorită de client. Dat fiind că volumul de tranzacții crește, se poate implementa integrarea custom cu software de tip ERP, CRM sau WMS. Desemenea creearea unui design responsive complet personalizat. Odată cu upgrade-ul la ContentSpeed Premium există și posibilitatea achiziționării licenței software.

În final, când business-ul crește, poți deschide portaluri B2B pentru distribuție sau chiar gestiona mai multe magazine online cu o singură soluție software ContentSpeed Enterprise. Opțiunea MultiStore permite deschiderea de magazine online cu functionalități B2B și B2C, în multiple limbi sau valute, cu livrare națională sau internațională.

Alături de ContentSpeed poți fi sigur că ai un partener care te va susține în orice etapă de dezvoltare s-ar afla afacerea ta în online. Plătești doar pentru ce ai nevoie cu adevărat.

Până la finalul acestui an, ContentSpeed estimează că 200 de startup-uri în ecommerce vor folosi platforma sa. Platforma debutează în această lună, dar în planurile de dezvoltare sunt prevăzute actualizări care să introducă noi funcționalități conform unui plan de dezvoltare si în funcție de cerințele pieței.
„Acest produs este dezvoltat pe baza experienței noastre de peste un deceniu in ecommerce-ul românesc. Am fost la fiecare pas alături de clienții nostri, fie ei startup-uri sau retaileri tradiționali cu vechime. Mulți dintre ei au devenit lideri de piață în diverse domenii. Know-how-ul acumulat a fost transpus în funcționalități esențiale și absolut obligatorii la lansarea unui magazin online și este acum disponibil oricui vrea să-și deschidă o afacere în online. Asigurăm astfel premisele succesului oricărei idei bune pentru cine ne alege“, a declarat Radu Vîlceanu, CEO & Founder ContentSpeed.

„Succesul unui magazin online nu ține doar de nișa sau produsele comercializate. Diferența dintre două magazine online identice este dată de modalitatea prin care acestea se promovează și știu să ajunga la publicul țintă cât mai repede și eficient. Iată de ce am insistat pentru includerea unor functionalități de marketing online care să faciliteze mai mute tipuri de promoții pe un număr nelimitat de canale de promovare interne și externe”, a declarat Doina Vîlceanu, Chief Marketing Officer ContentSpeed.

 

Pentru a elimina din riscurile inerente unui startup, ContentSpeed oferă pe site-ul companiei noua platformă spre testare gratuită timp de 14 zile. Abonamentul lunar începe de la 35 euro. Durează doar trei minute să-ți deschizi un magazin online complet funcțional.