Novensys devine pentru al doilea an consecutiv membru al Microsoft Dynamics President’s Club. Această realizare vine ca rezultat direct al implicării companiei în livrarea de soluţii de business inovative.

Microsoft Dynamics President’s Club distinge partenerii performanţi Microsoft Dynamics cu angajamente faţă de clienţi care se reflectă în succesul şi creşterea afacerii lor. Acest grup de prestigiu reprezintă cercul restrâns al primilor 5% parteneri Microsoft Dynamics la nivel mondial. Statutul de membru se acordă pe baza loialităţii şi eforturilor continue menite să ofere soluţii care rezolvă problemele clienţilor.

Într-o piață dificilă și marcată de recesiune, Novensys a reușit performanțe de creștere de doi digiți pentru cifrele de afaceri generate cu Microsoft Dynamics în perioada iulie 2011-iunie 2012. Astfel, față de anul anterior, compania a înregistrat creștere de peste 50% pentru total venituri Microsoft Dynamics și o creștere de 89% pentru veniturile ERP.

Titlul Microsoft President’s Club 2012 a fost anunțat în cadrul conferinţei anuale a partenerilor, Microsoft Worldwide Partner Conference 2012 (WPC)desfășurată în Toronto, între 8-12 iulie. WPC oferă comunităţii de parteneri Microsoft cea mai mare oportunitate de învăţare despre traseul companiei pentru următorul an, de networking, de partajare a celor mai bune practici, și de testare a celor mai noi şi inovative produse Microsoft.

„Microsoft este mândru să recunoască eforturile Novensys ce au dus la vânzări remarcabile,” a spus Doug Kennedy, vice preşedinte Microsoft Dynamics Partners and Support Services. „Distincția reflectă direct activitatea angajaților şi managementului și cu toții ar trebui să fie foarte mândri de această realizare. Novensys joacă un rol important în creşterea şi succesul înregistrate de Microsoft Dynamics.”

„Ne bucurăm să avem alaturi de noi ca partener o companie precum Novensys, companie cu o prezenţă  puternică pe piaţa din România, care convinge prin experienţă şi profesionalismul specialiştilor săi, prin expertiza pe care o poate oferi atât companiilor medii, cât şi celor mari. Statutul de membru în President Club este o confirmare a succeselor constante obţinute în implementarea soluţiilor Dynamics pentru firmele din Romania şi certifică Novensys  ca partener Microsoft  de elită”, Ioana Răzvan, Business Solution Lead Microsoft România.

Novensys este dedicat clienţilor prin identificarea celor mai bune soluţii şi servicii potrivite tipului de business al acestora şi care să le sporească succesul, excelând în asigurarea creşterii satisfacţiei clienţilor. Colaborând cu echipele Microsoft, Novensys menţine un grad ridicat de înţelegere a soluţiilor, pentru ca apoi să asigure clienţilor soluţii şi servicii de calitate.

Novensys oferă implementări, training şi consultanţă în România pentru companii mici, mijlocii şi corporaţii folosind aplicaţii de business. Novensys este specializat pe soluţiile Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, care sustin afacerile companiilor din urmatoarele industrii Retail, Distribuție, Producție, Servicii Profesionale, Utilități, Financiar bancare și Administrație Publică.

“Este o onoare să fim pentru al doilea an consecutiv membri ai Microsoft President’s Club, dovedind astfel implicare și seriozitate în business-ul Microsoft Dynamics. Continuitate, consistență, angajament sunt principii pe care se întemeiază ambițiile Novensys alături de Microsoft, toate reflectîndu-se în relațiile cu clienții noștri prin grijă și responsabilitate îi tratăm . Astfel, am reușit să construim cea mai puternică și specializată echipă Microsoft Dynamics din România, ce deservește un număr mare de clienți,cu servicii complete, pentru toate cele trei produse din suita Microsoft Dynamics. Acest an a marcat pentru Novensys creșteri importante Microsoft Dynamics – ca portofoliu de clienți administrați, cotă de piață și portofoliu de produse, susținute de preluarea și integrarea echipei Microsoft Dynamics NAV de la AGER Solutions, la începutul lui 2012.” a declarat Cezar Golumbeanu, Președinte și CEO Novensys.