XAPT Solutions a încheiat anul 2014 cu o creștere cu 22% a cifrei de afaceri. Pe o piaţă de profil în scădere, XAPT a reuşit să obtină cea mai mare creştere înregistrată de la intrarea pe piaţă a companiei (1997). Astfel, planurile anunţate la începutul anului trecut, au fost depășite cu 7 procente, pe fondul schimbărilor la nivel de strategie și organizare printre care mărirea cu 50% a numărului de angajaţi şi reorganizarea internă a echipelor. Creşterea se bazează, în principal, pe triplarea veniturilor provenite din vânzarea de licenţe noi, dar şi pe evoluţia pozitivă a încasărilor din servicii şi mentenanţă. Tot anul trecut s-au semnat cele mai mari două proiecte de implementare a soluţiei Microsoft Dynamics AX (peste 100 de utilizatori), companii cu tradiţie în piaţa românească şi arii de activitate complexe.

În relaţia cu Microsoft, anul 2014 a însemnat şi cele mai mari venituri aduse de către XAPT Solutions de la semnarea contractului de parteneriat (2004).Pentru anul acesta, planurile urmăresc continuarea consolidării poziţiei companiei pe piaţa de profil.

XAPT Solutions a încheiat 2014 cu o creştere cu 22% a cifrei de afaceri

“Pentru 2015 ne-am propus o creştere a cifrei de afaceri cu două cifre. Piaţa are nevoie de un partener viabil pentru soluţiile Microsoft Dynamics astfel încât XAPT va continua să răspundă cerinţelor de business ale companiilor din România şi nu numai. Vom extinde portofoliul de produse în direcţia sugerată de cererea din piaţă prin adoptarea soluţiei QlikView. Premisele pentru obţinerea unor rezultate pozitive sunt bune, echipele fiind deja ocupate în proiecte noi”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.