LLP Dynamics devine XAPT Solutions

LLP Dynamics Romania a fost achiziţionată la începutul anului de către XAPT Ungaria (parte a New Frontier Group), partener şi lider mondial Microsoft Dynamics. Condiţiile convenţiei au prevăzut schimbări la nivel de strategie, denumirea companiei maghiare urmând a fi preluată spre sfarşitul anului.

“Procesul de rebranding a început deja şi sperăm să fie o trecere benefică atat pentru noi, cât şi pentru actualii şi potenţialii noştri clienţi. Ne dorim să păstrăm elementele pozitive ale experienţei noastre şi să asimilăm de la XAPT acele aspecte ce ne pot oferi avantajulul unui partener de calitate în piaţă.” a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions

După 9 luni de la această tranzacţie importantă, nu numai pentru LLP Dynamics şi XAPT, ci şi pentru piaţa românească de ERP, bilanţul este unul favorabil: compania a înregistrat deja o creştere cu 15% a cifrei de afaceri (din cele 20 de procente propuse a fi atinse la nivelul întregului an), comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, a semnat cel mai mare contract din piaţă pentru implementarea soluţiei Microsoft Dynamics AX, devenind astfel, cel mai mare partener Microsoft din România.

“Anul acesta înseamnă o schimbare majoră pentru LLP Dynamics/XAPT.  Premisele de la care am plecat dupa încheierea tranzacţiei s-au dovedit a fi adevărate, respectiv o creştere cu 15% a veniturilor realizate din activitatea noastră principală, implementarea sistemelor de tip ERP ale Microsoft (licenţe şi servicii), până la acest punct. Suntem încrezători că rezultatul propus la începutul anului va fi depăşit. O maturizare a acestei pieţe era necesară şi cred că s-a şi întâmplat. Din ce în ce mai multe companii au realizat că ieşirea din criza economică trebuie exploatată prin continuarea investiţiilor, una de bază fiind şi sistemele de tip ERP. Rezultatele pozitive vor fi în beneficiul clienţilor care vor avea la îndemână posibilitatea să aleagă soluţii de calitate din partea jucătorilor din piaţa de profil. Sunt foarte mulţumit că echipele de servicii şi vânzări din cadrul companiei s-au stabilizat ca număr de persoane şi roluri (începând cu luna ianuarie am angajat 17 specialişti) şi am reuşit, printr-un efort susţinut, să adăugăm 20 de clienţi noi în portofoliul companiei. Varietatea industriilor în care aceşti clienţi activează ne demonstrează revigorarea de ansamblu a economiei şi perspective similare pentru anul care urmează”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

“Pe fondul unei creşteri relativ modeste a vânzărilor soluţiilor ERP din România, situată in jurul valorii de 10%, Microsoft a înregistrat, prin cele două produse Microsoft Dynamics AX şi Microsoft Dynamics NAV o creştere cu 32% faţă de anul fiscal precedent. Alături de faptul că investitorii locali se orientează spre soluţii internaţionale, pregătite să fie implementate atât on premise cât şi în cloud, accesibile oricând şi de pe orice tip de dispozitiv, un vector important al acestei creşteri îl reprezintă reţeaua solidă de parteneri Microsoft. LLP Dynamics/ XAPT, membră a grupului New Frontier, face parte din top 3 parteneri în România, atât pentru sectorul SMB cât şi Enterprise. În anul fiscal încheiat în iunie 2014, LLP/XAPT a înregistrat o creştere cu 22% faţă de anul fiscal precedent (venituri din licenţe aduse Microsoft). Salutăm obţinerea acestor rezultate, cu atât mai mult în contextul schimbărilor prin care compania trece şi urăm succes în continuare unui partener tradiţional de încredere ce-şi continuă drumul ca XAPT Solutions”, a declarat Sanda Boboc, Microsoft Dynamics Partner Sales Manager, Microsoft Romania.

“Procesul de rebranding a început deja şi sperăm să fie o trecere benefică atat pentru noi, cât şi pentru actualii şi potenţialii noştri clienţi. Ne dorim să păstrăm elementele pozitive ale experienţei noastre şi să asimilăm de la XAPT acele aspecte ce ne pot oferi avantajulul unui partener de calitate în piaţă”, a concluzionat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

XAPT Group este o companie cu experiență internațională și expertiză în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare de Microsoft Dynamics AX și Microsoft Dynamics NAV din Europa Centrală și de Est și nu numai. Compania este reprezentata pe 3 continente diferite. XAPT are acum birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii și parteneri în alte multe ţări.