Mercador.ro devine site-ul romanesc cu cele mai multe anunturi gratuite generaliste, peste 900.000, majoritatea dintre acestea fiind afisate de catre proprietari.

Mercador.ro devine site-ul romanesc cu cele mai multe anunturi gratuite generaliste, peste 900.000, majoritatea dintre acestea fiind afisate de catre proprietari. Mai mult, in fiecare luna, peste 350.000 dintre anunturile postate pe Mercador.ro sunt noi, valabilitatea acestora fiind de 30 de zile. In acest moment, avansul Mercador.ro in fata urmatorului competitor este de peste 200.000 de postari active.

Ne bucura faptul ca Mercador.ro este preferat de tot mai multi romani care au ceva de vanzare. Prin tot ceea ce facem, echipa noastra construieste in jurul unui crez important: orice persoana care adauga un anunt pe Mercador trebuie sa isi gaseasca un cumparator.  De aici si grija noastra pentru calitatea si incadrarea corecta a anunturilor de pe site, asistenta pe care o oferim utilizatorilor nostri si focusul pe solutii, toate aceste elemente facand experienta folosirii Mercador.ro cat mai eficienta si placuta’’ mentioneaza Cristina Gheorghitoiu, Business Manager Mercador.ro.

Cele peste 900.000 de anunturi de pe Mercador.ro sunt grupate in peste 10 categorii principale si 50 de subcategorii intuitive, cu filtre multiple de cautare astfel incat cumparatorii sa gaseasca rapid ceea ce isi doresc. Vanzatorii au la dispozitie o interfata prietenoasa, procesul de postare al unui anunt fiind foarte simplu si nu necesita creearea unui cont. Mai mult, vanzatorii au la dispozitie alerte ce le reamintesc periodic sa isi actualizeze anunturile gratuite, dar si un sistem optional de promovare a acestora.

Fiind gratuit si usor de folosit, Mercador.ro are o raspandire nationala si faciliteaza interactiunea directa dintre vanzatori si cumparatori. De asemenea, pentru a elimina, pe cat posibil, orice posibilitate de frauda echipa de moderatori verifica zilnic anunturile inscrise pentru a asigurara calitatea produselor puse la vanzare si se recomanda urmarea sfaturilor de siguranta postate pe site si pe blogul Mercador.ro.

Printre cele mai cautate anunturi sunt cele din categoriile imobiliare, auto, electronice si electrocasnice, produse de moda si pentru copii, articole sportive si obiecte pentru casa si gradina.

Lansat in 2010, Mercador.ro face parte din cadrul Allegro Group Romania, alaturi de Autovit.ro, Fashiondays.ro si Compari.ro.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite, puteti consulta website-ul: www.mercador.ro.