Mercador.ro, site-ul cu cele mai multe anunturi gratuite din Romania, devine de astaziOLX.ro. In cadrul acestui proces, se vor opera schimbari in ceea ce priveste numele si logo-ul brandului, restul operatiunilor din cadrul platformei urmand a se desfasura ca si pana in prezent.

In afara actualizarii design-ului conform noului logo OLX.ro, platforma beneficieaza acum de un sistem de localizare imbunatatit. Functionalitatile raman aceleasi. Caracterul local al brandului se pastreaza.

Sub noul nume vom continua misiunea Mercador.ro: de a livra cea mai buna solutie de anunturi online din Romania.

De la lansarea in Romania in 2010, Mercador.ro a reusit sa devina lider de piata, cu peste doua milioane de anunturi online gratuite. Conform unui studiu realizat de GfK la finalul anului 2013, Mercador.ro s-a aflat pe primul loc in ceea ce priveste notorietatea la nivelul site-urilor de anunturi din Romania. De asemenea, Mercador.ro este cel mai accesat site din nisa sa, cu aproximativ 4,3 milioane de utilizatori unici la nivel lunar (SATI.ro).

In acelasi timp, si alte site-uri ce apartin grupului Naspers din Bulgaria, Ungaria, Polonia, Kazakstan si Belarus vor trece prin acest proces de rebranding, alaturandu-se platformelor de anunturi ce poarta acelasi nume in peste 100 de tari. Numele OLX.ro provine din expresia “online exchange”.

“Caracterul nostru local ramane indiscutabil. Tot ce vom face in continuare pe OLX.ro va tine cont de specificul pietei si de nevoile romanilor care utilizeaza site-ul nostru, pentru a le livra acestora cea mai eficienta platforma de anunturi din Romania” adauga Cristina Gheorghitoiu.