Marketizator, platformă de optimizare a ratei de conversie lansată în iulie 2013, a fost desemnat câștigător al premiului I la categoria “Utility” din cadrul conferinței Webstock 2014. Juriul a fost compus din 18 experți în online marketing și advertising iar criteriile de jurizare au luat în calcul relevanța, originalitatea, design­ul, ușurința în navigare și interactivitatea website­-ului.

 “Acest premiu reflectă efortul susținut al întregii echipe din ultimul an de zile și reprezintă o bornă importantă în drumul către ținta noastră. Încă o dată, ni se confirmă faptul că am dezvoltat acest produs la timpul și în locul potrivit, căci România este deja un loc excelent pentru creșterea de proiecte web în Europa din punct de vedere al resursei umane, costurilor și poziționării geografice. Acum vom păși mai încrezători în următoarea etapă a planului de dezvoltare: extinderea globală a platformei, în special către vestul Europei și SUA”, a declarat Valentin Radu, CEO Marketizator.

Evenimentul de premiere s-a desfășurat în data de 26 septembrie 2014 la hotelul Marriott din București. Pe lângă Marketizator au mai fost premiate și alte startup­uri precum: Carrefour­online.ro și 59sec.com ­ locul 2, autoeconom.ro ­ premiul 3.