Înfiinţarea unei firme înseamnă pentru mulți birocrație și drumuri nenumărate pe la diferite birouri și ghișee. Odată înființată, pentru majoritatea antreprenorilor din România, aceasta reprezintă primul pas către lumea afacerilor, de cele mai multe ori, reprezentând şi prima lor societate comercială.

SRL-DO sau Programul pentru stimularea înființării și dezvoltării microîntreprinderilor aparținând întreprinzătorilor tineri  este recomandat tuturor persoanelor care își deschid prima lor afacere. Actele necesare deschiderii unui SRL-DO, documentele pe care trebuie să le aibă un întreprinzător debutant, paşii pe care aceștia trebuie să îi facă, dar şi costurile sau cheltuielile înfiinţării unui SRL-DO le puteţi afla în cadrul evenimentului ”Hai să ecommerce cu ideea ta!”. Evenimentul va avea loc pe 4 februarie, la ora 16.00, la sediul ContentSpeed (Str. Pierre de Counbertin nr. 7). Mai multe detalii sunt disponibile aici: http://on.fb.me/1wE57CN .

Proiect finanțat în 2014, NeaKaisa.ro va împărtăși detaliile din interior de care aveți nevoie pentru a aplica la aceste fonduri. Agenția de ecommerce ContentSpeed și Valentin Duță, just-ideas.ro, participă pentru a răspunde tuturor întrebărilor tehnice și de procedură pe care le aveți.