Ultimele zile în care startup-urile tech pot aplica la programul de pre-accelerare MVP Academy

Startup-urile care dezvoltă produse inovatoare în domeniul tehnologiei mai au la dispoziție câteva zile pentru a aplica la programul de pre-accelerare MVP Academy. Înscrierile se realizează până luni, 9 martie, completând formularul de aplicație disponibil online pe site-ul programului

A doua ediție MVP Academy se va desfășura în perioada 23 martie – 14 mai la TechHub Bucharest și va aduce împreună 12 startup-uri în tehnologie cu potențial la nivel global. De-a lungul celor 7 săptămâni ale programului, acestea vor lucra la dezvoltarea produsului, vor învăța cum să acceseze oportunitățile existente pe piața internațională și vor dezvolta conexiuni valoroase cu reprezentanți ai comunității profesioniștilor în tehnologie la nivel global.

Finaliștii vor trece printr-un proces complex care le va oferi acces la mentori cu experiență relevantă, la “smart money” și la resurse educaționale adaptate pentru a corespunde propriilor nevoi de dezvoltare.  MVP Academy este un program organizat în parteneriat cu Telekom Romania & Bitdefender, cu sprijinul CyberGhost, Raiffeisen Bank, hub:raum și Microsoft. Cele 12 startup-uri acceptate în program vor beneficia timp de 7 săptămâni de o serie de activități dedicate care vor facilita dezvoltarea lor ulterioară.