Today’s a participat între 26 și 27 septembrie la conferința AdWords Unicorns Training organizată de Google în România. Agenția Today’s a primit premiul pentru studiu de caz și diplome de „expertiză legendară și performanțe magice“. La o conferință Unicorns despre marketing online, performance și branding, nici titlurile de pe diplome nu se puteau lăsa mai prejos.

Anul 2014 a fost unul al succeselor pentru Today’s, cel mai nou venind toamna și unul dintre cele mai plăcute fiind înregistrat în primăvară. În luna mai, videoclipul de promovare a serviciilor MIDOCAR a fost în top 5 cele mai apreciate reclame video de către români pe YouTube. Cu titlul „Audi MIDOCAR – Summer Temptations“ noutățile videoclipului au constat în interactivitatea acestuia și în idee. O fată dorește să plece la Vama Veche și face autostopul. Un băiat trece cu cinci mașini diferite pe lângă ea, oferite în test-drive de MIDOCAR, și nu oprește niciodată. La final, utilizatorul decide dacă băiatul oprește și în ce mașină o face.

 „Ne bucură acest premiu și este încă o dovadă că ceea ce facem facem bine. La anul împlinim 10 ani de când există în mediul online românesc și l-am văzut crescând în același timp cu noi. Ne bucurăm că intrăm în 2015 cu astfel de realizări“, a declarat Marius Lăzărescu, manager general Today’s. El a fondat agenția de marketing online Today’s în 2005, în prezent fiind una certificată Google AdWords Certified Partner și Partener Etarget în România și, totodată, este cotată în top 10 în România.