LLP Dynamics Romania a anuntat că ERP-ul Microsoft Dynamics NAV 2013 a trecut cu succes testul dedicat soluțiilor software pentru Microsoft Dynamics, care este o cerință majoră pentru obținerea statutului de “Certified for Microsoft Dynamics”®.

“Certified for Microsoft Dynamics” este cel mai înalt standard Microsoft, dedicat aplicațiilor software dezvoltate de către parteneri. Această certificare reprezintă un pas important pentru asigurarea unui standard excelent soluțiilor software dezvoltate de către parteneri, pentru aplicații de business specifice anumitor industrii. Soluțiile software care au promovat testul cu succes demonstrează atât calitatea dezvoltării efectuate de partener cât și compatibilitatea cu produsul Microsoft Dynamics. VeriTest, un serviciu de testare de software oferit de Lionbridge, a efectuat aceste teste independente și riguroase privind integrarea soluției cu Microsoft Dynamics. LLP Dynamics Romania este, de asemenea, Microsoft Certified Partner, având și competența ISV.

“Solicitând și verificând că aceste soluții software sunt conforme cu cele mai înalte  standarde, Microsoft își asigura clienții de faptul că soluțiile certificate se integrează perfect în cadrul Microsoft Dynamics,” a declarat Doug Kennedy, Vicepreședinte, Microsoft Dynamics Partners. “Microsoft felicită LLP Dynamics Romania pentru rezultate excelente obținute la testele software și îi dorește succes în obținerea acreditării “Certified for Microsoft Dynamics”.

“LLP Dynamics furnizează întotdeauna clienților săi experiența sa practică și idei care și-au dovedit eficiența, ajutându-i astfel în depășirea provocărilor aduse de mediul de afaceri, prin analiza proceselor de afaceri, management de proiect, consultanță în implementare, precum și suport software și dezvoltare la nivel mondial. Rezultatul testului soluției software pentru Microsoft Dynamics este o reflectare a acestui angajament.” a declarat Mihai Madussi, Group Services Manager, LLP Dynamics Romania.