XAPT, unul dintre cei mai mari parteneri Microsoft Dynamics la nivel global, cu sediul în Budapesta, Ungaria, prezent și în Canada, Statele Unite și Australia, anunță astăzi  achiziția LLP Dynamics Group. LLP Dynamics Group, divizie a LLP Group, este partener Microsoft Dynamics, cu locații în Cehia, Slovacia, România, Bulgaria și Ungaria. Prin această achiziție, XAPT își consolidează poziția de lider, devenind cel mai mai mare furnizor de soluții Microsoft Dynamics ERP din Europa Centrala și de Est, capabil să ofere soluții puternice și eficace de software de management al afacerii.

“Achiziționarea LLP Dynamics este de o mare importanță pentru XAPT, permitându-ne să ne extindem și mai mult poziția în regiunea Europei Centrale și de Est și să achiziționăm soluții complementare și know-how de specialitate,” – a declarat Dr. Zoltán Schvarcz, Președintele  XAPT Group.

“Suntem încântați să unim bazele de cunoștinte ale acestor două companii importante. LLP Dynamics aduce un bogat know-how în industria de nișă și numeroase piețe cu potențial mare de creștere ,” – a spus  Zsolt Ambrus, CEO,  XAPT CEE.

“LLP Group este una dintre cele mai importante companii de consultanță ERP din Europa Centrală. În urmă cu 17 ani, am început să implementăm soluțiile Microsoft Dynamics, ceea ce ne-a făcut unul dintre cei mai importanți parteneri din regiune; acest lucru a determinat desprinderea grupului LLP Dynamics, în 2011, ca și companie independentă. Când LLP Group a decis să se concentreze pe alte produse, am început să căutam „un cămin” nou pentru divizia Dynamics care să respecte angajamentul făcut clienților noștri. Le-am găsit pe ambele în cadrul companiei XAPT,“ – a declarat Adam Bager, fostul președinte LLP Dynamics.

LLP Dynamics Group aduce în această fuziune 100 de angajați, 400 de clienti și o cifră de afaceri de aproximativ 4 milioane de Euro. Contractul de cumpărare a fost semnat de către cele două companii în decembrie 2013; achiziția este estimată a se finaliza în primul trimestru al anului 2014. Termenii tranzacției nu au fost făcuți publici.