Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a lansat Sony SmartWatch 2 SW2, cel mai avansat smartwatch la ora de faţă*.

Sony SmartWatch 2 poate fi folosit ca un al doilea ecran pentru orice smartphone Android care, pe lângă faptul că îmbogăţeşte funcţionalităţile telefonului, oferă beneficii noi. Este un multifuncţional ce poate fi folosit pe post de ceas, dispozitiv de notificare, aplicaţie Android şi telecomandă pentru telefon.

Acces în lumea Android

Multitudinea de aplicaţii existente şi posibilitatea de extindere a universului de aplicaţii Android compatibile sunt unele dintre avantajele cheie ale Sony SmartWatch 2. Poate fi personalizat cu mai multe aplicaţii dedicate decât oricare alt smartwatch*.

Utilizatorii pot descărca aplicaţiile SmartWatch şi beneficiază de funcţii noi – multe dintre acestea pot fi folosite fără a atinge telefonul:

  • Gestionarea apelurile doar din ceasul de la mână
  • Activarea camerei telefonului doar prin atingerea ceasului, cu ajutorul unei aplicaţii de tip smart camera
  • Control de la distanţă asupra prezentărilor cu Presentation Pal
  • Pe bicicletă? Poţi selecta o aplicaţie de cartografiere pentru a-ţi verifica traseul doar uitându-te la ceas
  • Citirea e-mailuri descărcate anterior
  • Folosirea aplicaţiilor lifestyle precum Runtastic pentru a urmări traseul şi performanţa sportivă
  • Control asupra volumului şi a listei de redări ale player-ului muzical, fără a-ţi scoate telefonul din buzunar

SmartWatch 2 este subţire, dar robust, având un design rezistent la apă şi la praf.

O piaţă în creştere a accesoriilor hi-tech

Un utilizator de smartphone se întinde după telefon de mai multe ori pe zi, pentru a-şi citi mesajele, a se uita la ceas, a intra pe reţelele sociale, a folosi aplicaţii, a face fotografii, a asculta muzică sau pentru a se juca. SmartWatch 2 răspunde tuturor acestor nevoi, fiind un dispozitiv cu touch screen pe care îl ai tot timpul la îndemână.

„Sony a devenit lider pe piaţa ceasurilor inteligente odată cu introducerea primului ceas cu Bluetooth, în 2007”, a declarat Stefan K Persson, Head of Companion Products al Sony Mobile Communications. „Competiţia abia acum lansează prima generaţie de astfel de dispozitive, în timp ce noi suntem la a treia generaţie, având deja toate insight-urile câştigate de la cei jumătate de milion de clienţi existenţi”, a continuat acesta.

„Viitorul dispozitivelor hi-tech purtate ca accesorii este unul pozitiv, analiştii estimând că 41 de milioane de smartwatch-uri vor fi vândute până în 2016”, declară Persson. „Avem peste 200 de aplicaţii dedicate dispozitivului Sony SmartWatch, cu peste un milion de descărcări până la momentul de faţă şi colaborăm strâns cu reţeaua de dezvoltatori pentru a îmbogăţi acest ecosistem”.