Producatorul si distribuitorul de solutii de ambalare M&M Product a implementat sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a beneficia de o solutie flexibila de gestiune a afacerii, cu posibilitati nelimitate de analiza a datelor.

M&M Product ofera clientilor sai solutii tehnice de ambalare prin intermediul a 7 puncte de lucru cu acoperire nationala, si are in plan extinderea in afara granitelor, in tari precum Republica Moldova, Ungaria, Turcia si Bulgaria. Compania este lider pe piata de ambalaje flexibile din Romania, la folia termocontractibila PVC si la folia de paletizare pre-intinsa.

Sistemul ERP de la Senior Software este diferit fata de ceea ce am avut pana acum, este flexibil, cu o interfata prietenoasa si usor de utilizat. In plus, este integrat cu solutia Business Intelligence, un instrument nou pentru noi, insa de un real ajutor, pentru ca ne ofera analize deosebite pe care anterior nu le puteam obtine.”, a declarat domnul Ovidiu Roman, Director Executiv M&M Product

M&M Product a ales sa implementeze SeniorERP datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, vazuta ca o conditie necesara pentru dezvoltarea afacerii. Pentru ca extinderea planificata de catre managerii companiei va determina si o crestere a volumului activitatii, sistemul informatic ales trebuia sa fie unul pe masura, flexibil si capabil sa creasca odata cu business-ul, dar in acelasi timp sa aiba o interfata intuitiva, usor de utilizat de catre angajati.

Un aspect extrem de important pentru M&M Product a fost accesul la informatii in timp real. Datorita sistemului ERP, indiferent din ce punct de lucru sunt introduse, datele referitoare la stocuri, comenzi, clienti, preturi si alte detalii sunt disponibile imediat celor care au nevoie de ele. Mai mult decat atat, toate modulele ERP se afla in cadrul aceleiasi aplicatii, nefiind necesara instalarea lor distincta, iar pe baza regulilor de securitate stabilite la nivel de management, fiecare angajat are acces doar la informatiile corespunzatoare departamentului din care face parte si rolului pe care il are in cadrul companiei.

Rapoartele puse la dispozitie de sistemul ERP ii ajuta, pe langa multe altele, sa calculeze nivelurile bonusurilor agentilor de vanzari, pornind de la facturile si incasarile efectuate de acestia pentru clientii de care sunt responsabili.

„Avand in vedere faptul ca M&M Product are 7 puncte de lucru in tara, este important sa stim exact unde trebuie sa actionam atunci cand ceva nu functioneaza cum ar trebui. Iar cu ajutorul rapoartelor de vanzari din BI, detaliate pe produs, client, zona sau chiar pe reprezentant de vanzari, putem sa aflam mai rapid care sunt factorii de influenta.
Concluzionand, putem spune ca pana in prezent colaborarea noastra cu Senior Software a decurs foarte bine si ne declaram multumiti de solutiile implementate.”, a mai spus domnul Ovidiu Roman

SeniorVisualBI a fost ales datorita capacitatilor sale de vizualizare a datelor. Acesta ofera o varietate mare de grafice, incepand cu cele geografice, pana la cele care arata evolutia vanzarilor pe anumite perioade de timp. Cu ajutorul acestor grafice puse la dispozitie de sistemul BI, managerii M&M Product urmaresc vanzarile in functie de diferite criterii, topurile cu cele mai vandute produse sau cu cei mai profitabili clienti si alti indicatori specifici companiei.