SIVECO este considerată de către analişti şi specialişti de business din toată lumea una dintre companiile anului

SIVECO Romania primeşte o nouă recunoaştere internaţională. Recent, dupa intense deliberari, juriul prestigioasei competiţii globale Stevie Awards a premiat SIVECO Romania pentru realizările sale de business şi pentru proiectele cu impact social major , la categoria “Compania anului”.

Câştigătorii competiţiei Stevie Awards 2012 au fost selectaţi şi jurizaţi de către 300 de directori din toate sectoarele economice din 8 ţări (Regatul Bahreinului, Polonia, Japonia, Emiratele Arabe Unite, Malaezia, Africa de Sud, Coreea de Sud).

“Suntem onoraţi să primim această recunoştere  din partea unui juriu format din cei mai avizaţi şi exigenţi specialişti din domeniu. Este o realizare extraordinară şi o mare mândrie pentru noi că, din cele peste 3200 de companii internaţionale care au aplicat în actuala ediţie a competiţiei, sa fim consideraţi una dintre companiile anului”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.
SIVECO Romania a devenit în ultimii ani un nume cunoscut la nivel global, datorită implementării cu succes a unor proiecte complexe de informatizare în 19 ţări din Uniunea Europeană, spaţiul CIS, Orientul Apropiat şi Mijlociu şi Africa.

“Numărul de aplicaţii înregistrate în acest an a crescut substanţial, în ciuda condiţiilor economice dificile din toata lumea. Calitatea nominalizărilor a fost remarcabilă, ceea ce  probează că sunt multe companii inovatoare, în plină ascensiune. ” a spus Michael Gallagher, preşedinte şi fondator al Stevie Awards.
SIVECO Romania dezvoltă şi implementează proiecte de informatizare de anvergură în domenii precum educaţie, sănătate, agricultură, administraţie, vămi, pentru organizaţii din sistemul public şi din cel privat.
De-a lungul celor 20 de ani de activitate, compania a fost recompensată cu peste 150 de premii şi distincţii internaţionale, care probează inovativitatea, calitatea produselor şi serviciilor sale precum şi implicarea în proiecte IT de amploare, cu impact economic şi social major.