HTC, lider global în designul și inovația în telefonia mobilă, anunţă disponibilitatea, pe piaţa din România, a terminalului său vârf de gamă, HTC One, în toate cele trei culori – Glacial Silver, Glamour Red și Stealth Black, în premieră, la Orange România.

În centrul experienţei oferite de noul HTC One se află HTC BlinkFeed, ce aduce cu sine o experienţă îndrăzneaţă, care transformă ecranul principal într-un flux continuu de informaţii personalizate, precum noutăţi din social media, divertisment, lifestyle, ştiri şi fotografii.  HTC aduce conţinut din 1.400 surse cu peste 10.000 de articole pe zi, de la cele mai importante companii media, precum AOL sau Reuters, plus statusurile publicate de prieteni în reţelele sociale.

Camera HTC UltraPixel, cu diafragmă f/2.0 şi HTC ImageChip 2, redefineşte modul în care utilizatorii fac fotografii şi în care le distribuie, iar HTC Zoe oferă utilizatorilor posibilitatea de a fotografia sau filma la rezoluţie mare. Vizualizarea imaginilor e realizată într-un mod unic, cu ajutorul unei galerii dinamice. Totodată, HTC Zoe crează automat montaje video folosind acest conţinut, imagini şi clipuri video cu muzică integrată, editate în mod profesionist, cu tranziţii şi efecte speciale, pe care le poţi împărtăşi cu prietenii.

De asemenea, HTC One oferă cea mai bună experienţă audio dintre toate telefoanele mobile disponible astăzi pe piaţă, cu ajutorul boxelor stereo frontale cu amplificator dedicat şi Beats Audio™ integrat, pentru ca utilizatorii să se bucure de un sunet bogat şi autentic atunci când ascultă muzica preferată sau urmăresc clipuri video.