German Electronics, unic distribuitor al renumitului brand Conrad Electronic in Romania, a lansat azi editia a doua a celui mai mare catalog de produse electronice editat in tara noastra.

Dupa succesul primei editii, „Catalogul anual Conrad 2014”  isi asteaptă cititorii cu 800 de pagini care reunesc peste 15.000 de produse dedicate tuturor fanilor electronicii si tehnicii, fie ei amatori sau specialisti.

Si in aceasta editie veti descoperi o selectie cuprinzatoare de articole grupate pe categorii, de la produse pentru casa, gradina, masina, timp liber, sanatate, pana la aparate de masura si componente electronice. De asemenea, pe mai multe pagini din catalog veti gasi sfaturi si informatii tehnice de mare ajutor in utilizarea produselor si nu numai.

„Catalogul anual Conrad 2014” poate fi achizitionat online de pe site-ul www.germanelectronics.ro, contra sumei de 20 de lei, plus taxe de curierat.

German Electronics editeaza anual circa 7 cataloage de produse in tiraje variabile de pana la 100.000 de exemplare, 10 cataloage virtuale si trei newslettere saptamanal.

„Catalogul Conrad anual 2014” prezinta insa doar o parte din cele 26.000 de produse Conrad prezente în magazinul nostru online, www.germanelectronics.ro.

„Interesul manifestat fata de cataloagele Conrad arata faptul ca produsele comercializate de magazinul nostru online sunt tot mai apreciate si mai dorite de cumparatorii romani. Selecţia pe care am realizat-o in acest an oferă multe idei de a economisi bani, de a reduce cheltuielile acasa sau la birou, de a spori confortul si de a avea o viata mai frumoasă. Orice intrebare referitoare la produsele din portofoliul nostru si domeniul lor de aplicare isi gaseste raspuns fie direct la telefon, fie în scris pe e-mail sau prin intermediul retelelor de socializare”, declara Vasile Boitoş, director general al SC German Electronics SRL.