GENESYS Systems a incheiat cu succes proiectul de upgrade si consolidare a infrastructurii IT in cadrul companiei Sarantis Romania, proiectul concentrandu-se pe virtualizarea serverelor de aplicatii critice ale companiei pe baza solutiei VMWare vSphere.

Pornind de la nevoia companiei de a mari capacitatea de procesare pentru aplicatiile de business, de a mari disponibilitatea lor si de a le extinde posibilitatile de upgrade a fost aleasa solutia de virtualizare VMWare vSphere 5.  Masinile existente au fost virtualizate in conditii de intrerupere minima a serviciilor, cresterea performantei fiind observata imediat. Functiile avansate de mutare automata sau manuala a serverelor virtuale (vMotion), de monitorizare activa a performantei la nivel de sisteme de operare virtualizate, de alocare dinamica a resurselor  hardware virtuale si  de instantiere a starii sistemului de operare virtualizat (snapshot) asigura conditiile optime de flexibilitate, disponibilitate si performanta necesare echipei IT Sarantis Romania pentru a oferi mai departe angajatilor companiei o calitate ridicata a serviciilor.

„Ca urmare a implementarii solutiei de virtualizare propuse de catre reprezentantii GENESYS Systems ne-am dorit sa obtinem o performanta mult mai ridicata a aplicatiilor utilizate in cadrul companiei, sa beneficiem de disponibilitate ridicata a serviciilor, flexibilitate si scalabilitate la nivelul alocarii resurselor datorita configuratiilor redundante la nivel harware si software. Toate aceste beneficii le-am obtinut prin implementarea proiectului de virtualizare a infrastructurii IT in cadrul companiei Sarantis, acesta fiind realizat de catre specialistii GENESYS Systems cu un impact minim pentru mediile de lucru  din cadrul companiei”. – a declarat Dl. Adrian Preda – IT manager in cadrul companiei Sarantis Romania.

GENESYS Systems este partener Dell detinand certificarile DELL Enterprise Advanced Solutions Partner, DELL DASP (DELL Authorized Service Partner) si DELL Preferred Partner for Storage Competency precum si Vmware Enterprise Partner si va ofera solutii de virtualizare la cele mai inalte standarde.