General Electric, una dintre cele mai mari companii din lume, a preferat Charisma ERP pentru managementul activității filialelor din România și Bulgaria. Soluția TotalSoft a câștigat cele două proiecte datorită flexibiltății de adaptare la metodologia americană de lucru, precum și la principiile contabile general acceptate în USA (US GAAP).

“Decizia General Electric de a alege o soluție ERP românească este extrem de onorantă, iar pentru Charisma reprezintă o veritabilă recunoaștere a valorii sale la nivel internațional. Parteneriatul cu General Electric are o istorie de peste 7 ani, strategia noastră fiind ca pe termen lung să îl extindem la nivelul altor filiale precum GE Bulgaria” declară Liviu Drăgan, General Manager, TotalSoft.

În urma implementării Charisma ERP, managementul GE are acces uşor la situaţia financiară a proiectelor derulate pe aceste piețe şi poate proiecta întreaga activitate într-un set de documente tip (raportările impuse de legislaţie, raportări specifice, documentele prevazute de procedurile interne), eliminând orice inconsistenţa şi redundanţă a informației.

TotalSoft este cel mai titrat producător de soluții ERP din Europa Centrală și de Est și ocupă  locul 1 în România în topul furnizorilor de soluții ERP. Soluția sa a fost desemanată soluție standard de grup de companii precum Deutsche Leasing, BMW, Mercedes, BNP Paribas sau Raiffeisen Leasing și este implementată în 17 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud și Africa.