După proiectele cu TCE 3 Brazi, Carmistin, Avicarvil, Rodbun, Canah International sau Cicalex, TotalSoft anunță implementarea Charisma la un alt lider al pieței agricole – grupul Maria Trading. Aflat în topul celor mai mari producători agricoli locali, cu peste 10 000 Ha teren agricol, Maria Trading este operatorul celui mai mare abator din România, cu o capacitate anuală de producție de 50 000 bovine și 400 000 oi.

Maria Trading a ales suita Charisma for Agriculture pentru integrarea activității financiar-contabile cu cea de producție și trading de cereale, precum și cu cea zootehnică și de abatorizare. Obiectivul proiectului este obținerea unui sistem informatic integrat, care să permită urmărirea centralizată a proceselor financiare și operaționale din unitățile Maria Trading.

O condiție importantă în alegerea sistemului TotalSoft a fost intefațarea acestuia cu SNIIA (Sistemul Național de Identificare și Înregistrare a Animalelor) pentru raportarea informațiilor obligatorii privind fermele zootehnice și abatoarele, conform legislației în vigoare.

“În ultimii ani am constatat o preocupare majoră a companiilor din agricultură pentru informatizare și aliniere la piețele dezvoltate. Charisma for Agriculture înglobează particularitățile domeniului într-o soluție validă, unică pe piață în ceea ce privește rezultatele oferite. Calitatea soluției și seriozitatea echipei TotalSoft au determinat principalii jucători ai unei piețe agricole de 18 mld eur să aleagă soluțiile noastre pentru gestionarea activității a declarat Liviu Drăgan, CEO, TotalSoft.  

TotalSoft a oferit o platformă software complexă, compusă din soluţii de tip ERP (enterprise resource planning), BI (business intelligence), HR (human resource) și CRM (customer relationship management), componente ale suitei Charisma for Agriculture.

Pentru activitatea de producție vegetală, Charisma for Agriculture oferă informațiile necesare procesului agricol, susținând activitatea prin raportări grafice și tabelare din punctele de lucru dispersate în teritoriu, prin posibilitatea urmăririi stadiului de realizare a lucrărilor și a costurilor în timp real, precum și prin analiza profitabilității la nivel de centru de cost/profit (fermă, solă, parcelă, cultură etc.).

Pentru activitatea de producție specifică abatoarelor, Charisma for Agriculture prevede integrarea cu cântarele pe anumite puncte de lucru și transmitearea automată a informației în modulul de stocuri. Astfel, întreg lanțul de operații care se realizează în abator se transpune în sistemul informatic, putându-se urmări pas cu pas stadiul fiecărei operații, dar și cel general.

Pentru a planifica o demonstraţie gratuită a soluţiei puteţi accesa adresa http://www.charisma.ro/demo.