TRENDnet, cel mai bun producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, lansează astăzi noul său media server, model TN-200 — un centru de stocare ideal pentru orice reţea digitală.

Prin lansarea acestui dispozitiv, TRENDnet oferă utilizatorii o modalitate uşoară de a stoca și descărca conţinut multimedia variat: fotografii şi filme înregistrate cu dispozitive digitale, dar și fişiere audio şi video HD. Fiind certificat DLNA, TRENDnet TN-200 permite dispozitivelor ce suportă acest standard să acceseze întreg conţinutul multimedia stocat.

Astfel, folosind Smart TV-ul, media player-ul sau consola de joc, puteţi partaja împreună cu familia muzica si filmele HD stocate de media server, TRENDnet TN-200 fiind capabil să ofere un streaming HD simultan catre mai multe dispozitive.

În plus faţă de capacitatea de streaming impresionantă, noul dispozitiv TRENDnet vine dotat cu un server iTunes ce ajută la partajarea melodiilor în întrega reţea.

TRENDnet TN-200 suportă doua hard disk-uri SATA de 3.5”, vândute separat, oferind o capacitate de stocare de până la 8 Terabytes. Dacă aceasta nu vă este de ajuns, atunci puteti apela la portul USB din dotare pentru a extinde capacitate de stocare.

 “TRENDnet TN-200 oferă o interfaţă intuitivă prin care poate naviga chiar şi un utilizator neexperimentat,” a declarant Sonny Su, director al departamentului tehnolologic, TRENDnet. “Este echipat cu o serie completă de opţiuni ce suportă în mod eficient stocarea şi partajarea conţinutului multimedia.”

Prietenos cu mediul şi cu facilitățile care asigură eficienţă energetică, TRENDnet TN-200  oferă şi câteva caracteristici “verzi”. De exemplu, funcția Smart FAN reduce ritmul de utilizare al ventilatorului de racire, atunci când temperature scade sub un anumit nivel, în timp ce funcția “hibernare” oprește hard disk-ul în mod automat atunci când nici o transmisie de date nu mai este activă într-un anumit interval de timp.

 

TN-200 va fi disponibil începând cu luna Iulie, la un pret recomandat de 159.99 €.