TotalSoft, furnizorul nr. 1 de soluții ERP din România, anunță semnarea unui contract de implementare a sistemului Charisma ERP în cadrul companiilor Cegedim România și Pharmec Healthcare Software, ambele membre ale grupului francez Cegedim.

Contractul se va derula în două faze și are ca obiectiv obținerea unei platforme informatice unitare la nivelul celor două companii, posibilitatea analizării liniilor de business din punct de vedere al rentabilității, precum și optimizarea și simplificarea activității de raportare externă către grupul Cegedim. Pentru susținerea acestui obiectiv, TotalSoft a oferit o soluție care înglobează sistemul Charisma ERP, dar și add-on-urile Analyzer, HCM, Office Automation și eShop.

Cegedim România este lider în furnizarea de servicii, analize și studii de piață în domeniul farmaceutic, îmbinând experienţa internaţională a grupului cu specificul local. Acuratețea și disponibilitatea informației sunt vitale pentru realizarea obiectivelor pe care ni le-am propus, iar sistemul informatic trebuie să ne ajute să ne îmbunătățim agilitatea, timpii de reacție, deciziile strategice. Charisma ne-a câștigat prin perfomanța de care dă dovadă, prin portofoliul impresionant de clienți din domeniul farmaceutic, dar un numai, precum și prin poziția pe care o ocupă de un număr de ani pe piața românească de ERP”  a declarat Petru Crăciun, Director General Cegedim România.

Charisma ERP este sistemul informatic integrat folosit de liderii industriei farmaceutice, de la companii de distribuție farma precum Mediplus, Fildas, Europharm sau Farmexpert și până la marile lanțuri de farmacii precum SensiBlu, Dona sau Catena. Extinderea portofoliului și în zona cercetării de piață pentru domeniul farmaceutic completează experiența TotalSoft în această verticală de business.