Potrivit studiilor realizate de ESI TaughtLab, 87% dintre angajatori consideră că salariații sunt principala vulnerabilitate în cazul atacurilor cibernetice. De asemenea, IDC și Gartner că patru din cinci problemele de securitate sunt cauzate de neștiința și neglijența noastră. În continuare, aflați mai multe informații despre soluția de G DATA Security Awarness.

Cursurile de pregătire propuse de GDATA, pot transforma angajații în cea mai bună linie de apărare împotriva atacurilor cibernetice. Platforma de e-Learning include mai mult de 30 de traininguri de sensibilizare cu privire la securitate, pe care le puteți prioritiza individual în funcție de nivelul de cunoștințe al angajaților. Amenințările actuale sunt combătute cu cursuri personalizate pe care le puteți oferi angajaților dvs. Conceptul didactic G Data combină texte descriptive, clipuri video și întrebări cu variante multiple de răspuns, care pot fi ușor integrate sub formă de lecții de 10-15 minute.

Oamenii uită lucruri pe care le-au învățat de-a lungul timpului. Acesta este motivul pentru care este important să reîmprospătați și să repetați cunoștințele nou dobândite în mod repetat. Oferind angajaților dumneavoastră sesiuni regulate, scurte de instruire, aceștia rămân în permanență conștienți de conținut.

Prin urmare, formarea noastră de sensibilizare cu privire la securitate constă în mai multe faze:

  • Testarea cunoștințelor de bază
  • Dobândirea de noi cunoștințe
  • Aprofundarea cunoștințelor
  • Repetarea aleatorie a cunoștințelor

Tot conținutul de învățare prezintă situațiile pe care angajații dumneavoastră le experimentează în munca lor de zi cu zi. Ele sunt formulate într-un limbaj inteligibil și, prin urmare, sunt rapide și ușor de înțeles, în special pentru angajații fără cunoștințe tehnice prealabile. În acest fel, angajații învață să identifice și să blocheze riscurile, cum ar fi mesajele de poștă electronică de phishing.

Conținutul cursurilor de formare este prezentat într-un mod variat și prezintă cunoștințe prin întrebări cu variante multiple de răspuns, videoclipuri și sfaturi rapide. După fiecare întrebare, angajații primesc o explicație exactă a ceea ce ar fi putut face mai bine – pentru succesul optim de învățare, în loc de indicii roșii la răspunsuri incorecte.

Informații suplimentare: https://www.gdatasoftware.com/business/security-awareness-training