foodpanda, alături de brandul afiliat hellofood, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din lume, anunță achiziția Delivery Club, unul dintre cei mai mari jucători locali de pe piața rusească de food delivery.

În urma achiziției, foodpanda Rusia pune la dispoziția consumatorilor cea mai mare selecție de mâncăruri din țară, cu acces la meniurile a peste 2500 de restaurante, de unde pot comanda atât online prin plaftorma web, cât și prin aplicația de mobil foodpanda. Delivery Club (www.delivery-club.ru) este un business fondat în 2009, care activează doar pe teritoriul Rusiei, în 18 orașe importante, în timp ce foodpanda este un serviciu global, activ în peste 40 de țări.

“Delivery Club este un jucător de cursă lungă pe piața rusească de food delivery, care a construit de-a lungul anilor o bază importantă de clienți, atât în rândul restaurantelor cât si a consumatorilor. Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu foodpanda, care ne va ajuta să atingem un nou nivel al business-ului, să creștem eforturile de marketing și să fim recunoscuți ca cea mai user friendly platformă de food. Nu ne vom opri aici, ci vom continua să creștem în Rusia alături de foodpanda, pentru a oferi clienților și utilizatorilor noștri cel mai bun serviciu posibil”, declară Anna Shkirina, Managing Director Delivery Club.

 “Suntem fericiți să anunțăm că după achiziția Delivery Club devenim cea mai puternică platformă de food ordering din Rusia, deservind clienți din toată regiunea CSI. Această achiziție este în linie cu obiectivul nostru principal, de a deveni cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare în toate cele peste 40 de țări din lume în care suntem prezenți și de a furniza cea mai simplă metodă de a comanda mâncare oriunde pe glob”, declară Ralf Wenzel, Global Managing Director foodpanda.

foodpanda este prezentă și în România și colaborează, în prezent, cu aproximativ 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din țara noastră.