foodpanda a anunţat asigurarea unei noi runde de finanţare, în valoare de 110 milioane dolari. Fondurile vin atât din partea Rocket Internet AG, precum şi din partea altor investitori noi şi deja existenţi.

Din momentul lansării, în 2012, până în prezent, foodpanda a atras investiţii în valoare de peste 200 milioane dolari. După ce, anul acesta, şi-a achiziţionat principalii competitori din India, Mexic, Rusia, Brazilia, Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Asia, compania îşi va canaliza investiţiile în crearea de noi servicii şi tehnologii, continuând să se concentreze pe asigurarea celui mai bun serviciu pentru clienţi, în vederea fidelizării lor.

„În ultimele luni am devenit liderul platformelor online de food ordering şi delivery, în rândul celor mai promiţătoare pieţe emergente, cu cel mai rapid ritm de creştere. Noile fonduri ne vor permite să ne concentrăm exclusiv pe experienţa de comandă a utilizatorilor şi pe serviciul pentru clienţi, cu obiectivul de a schimba definitiv modul în care oamenii comandă mâncare şi a asigura o alternativă reală la flyere şi comenzile prin apel telefonic”, declară Ralf Wenzel, Co-Fondator şi CEO al grupului foodpanda.