Epicor Software Corporation, lider global în furnizarea de soluții software de business  pentru companiile de producție, distribuție, retail şi servicii, a anunțat că a obținut titlul de Microsoft Sales Achievement for Services – Support pe 2013 (Vănzatorul de succes pentru servicii si suport Microsoft). Epicor a fost selecționată dintre cei mai valoroși parteneri globali ai Microsoft, pentru obținerea rezultatelor excepționale în vânzări pe parcursul anului fiscal 2013. Câștigătorii și finaliștii 2013 Sales Achievement program (programul Succese în Vânzări 2013) au fost anunțați la Conferința Internațională a Partenerilor Microsoft 2013.

“Este o onoare sa primim această recunoaștere din partea Microsoft, pentru  rezultatele remarcabile obținute”, a spus Erik Johnson, vice president, technology strategy la Epicor. “Aceasta este o atestare a relatiei noastre de lunga durata cu Microsoft, in ceea ce privește inovarea tehnologica și a abilității noastre de a evalua, a înțelege și a integra tehnologiile emergente, pentru a aduce soluții  software enterprise de generație următoare clienților noștri din întreaga lume, ceea ce  sprijină afacerile agile sa obțină succese și mai mari.”

“Partenerii care în acest an au obținut recunoașterea succeselor în vânzări au demonstrat  o dăruire extraordinară în a-și transforma afacerile, astfel încât să-și susțină clienții de pretutindeni cu tehnologie Microsoft”, a spus Chris Atkinson, vice president, Partner Growth and Enablement, Worldwide Partner Group, Microsoft.  “Pe măsură ce nevoile clienților au evoluat, acești parteneri au realizat investiții adecvate pentru a-și crește afacerile cu Microsoft și sunt acum bine poziționați să profite de noile oportunități din anul fiscal 2014 și dincolo de acesta.”

Ediția inaugurală a Sales Achievement recognition aduce recunoaștere partenerilor Microsoft care au obținut rezultate substanțiale pe parcursul anului trecut. Companiile selectate sunt recunoscute pentru contribuția și dăruirea lor în a obține o creșetere comună.