HP Autonomy a anunțat că National Airways Corporation, cea mai importantă companie de aviație generală din Africa, a ales să implementeze soluția HP Autonomy LiveVault pentru a asigura backup-ul a 20 de terabytes de date.

NAC, o companie de aviație comercială cu sediul central în Johannesburg, oferă o varietate de servicii pentru aeronave cu aripă fixă și elicoptere, inclusiv servicii de vânzări, mentenanță, zboruri în sistem charter și programe de training pentru piloți.

Platforma HP Autonomy LiveVault va fi folosită pentru o implementare la scară largă în scopul securizării a aproximativ 100 de servere de pe teritoriul Africii de Sud. Aceste servere sunt distribuite în cele șapte aeroporturi și aerodromuri NAC, iar datele vor fi stocate în siguranță în sediile locale HP LiveVault Turbo-Restore Appliances, precum și în locații remote din diferite părți din Africa de Sud.

”Am ales soluția HP Autonomy LiveVault pentru că oferă scalabilitate și siguranță dovedite, alături de o abordare de cloud hibridă atractivă”, a spus Andrew McGurk, Manager IT în cadrul National Airways Corporation. ”Faptul că soluția ne permite să ne dezvoltăm fără a fi necesare cheltuieli semnificative a jucat un rol important pentru noi, întrucât avem nevoie să protejăm cantități uriașe de date create în numeroase locații de pe teritoriul țării.”

Anterior, NAC utiliza sisteme disparate de backup pe bandă pentru a proteja datele companiei. Tranziția de la un sistem local lent, complex și manual la implementarea hibridă de la HP Autonomy va asigura fiabilitate și viteză crescute atât pentru procesele de backup, cât și pentru cele de recuperare de date. Combinația de locații fizice și în cloud pentru backup-ul datelor asigură în orice moment securitatea și accesibilitatea datelor companiei NAC.

”HP Autonomy oferă o soluție inteligentă de backup adaptată marilor corporații, creată pentru a administra cantitățile mari de informații pe care le produc organizațiile de astăzi”, a spus David Jones, General Manager, Data Protection, HP Autonomy. ”NAC este un exemplu elocvent pentru a sublinia importanța acestul fapt – tehnologia tradițională de backup pur și simplu nu poate să asigure continuitatea afacerilor în condițiile unui volum tot mai mare de date stocate în locații disparate din punct de vedere geografic.”

 

Mai multe informații despre HP Autonomy sunt disponibile la adresa www.autonomy.com.