CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, anunta participarea la EMC Forum 2012, eveniment marcant al industriei IT&C, ce va avea loc maine – 2 Octombrie 2012, la Willbrook Conference Center din Bucuresti.

In calitate de partener Gold al evenimentului, CRESCENDO – reprezentata de Dl. Cristian Mierlea,  IT Infrastructure Solutions Business Unit Manager – va sustine incepand cu ora 14.30 prezentarea intitulata „Streamline your IT Infrastructure through Storage Consolidation”, un studiu de caz relevant pentru companiile care iau in calcul consolidarea solutiilor de stocare, ca masura de scadere a costurilor si crestere a eficientei.

Mai mult, la standul CRESCENDO, vizitatorii expozitiei EMC FORUM vor putea testa si evalua, sub indrumarea inginerilor CRESCENDO, solutiile EMC in actiune, printr-o serie de scenarii reale de  back-up, disaster recovery si virtualizare, intalnite de echipa CRESCENDO pe parcursul proiectelor desfasurate.

CRESCENDO este certificata simultan EMC Velocity Premier Solution Partner si EMC Premier Services Provider (PSP). Aceste certificari, impreuna cu experienta echipei CRESCENDO in proiecte complexe, pozitioneaza compania optim pentru a deveni partenerul de implementare si integrare a aproape intregului portofoliu de solutii EMC.