EMC a organizat în data de 2 octombrie evenimentul  EMC Forum 2012. EMC Forum 2012 furnizează celor peste 200 de participanți așteptați, profesioniști din IT&C și lideri de business, informaţii despre modul în care soluţiile cloud, de virtualizare şi big data pot transforma infrastructurile IT şi revoluţiona procesele de afaceri.

Soluţiile IT au mărit întotdeauna eficienţa afacerilor, optimizând executarea sarcinilor și eliberând capitalul uman, una din cele mai importante resurse în orice companie, pentru a se ocupa de creșterea afacerii. Astăzi organizaţiile pot avea rezultate şi mai bune transformându-şi activităţile şi IT-ul prin implementarea tehnologiilor cloud, big data şi stocare, ceea ce le va permite să devină mai eficiente, analitice şi dinamice decât au fost vreodată. În cadrul EMC Forum 2012 se discută şi despre transformările rapide şi oportunităţile extraordinare, care sunt oferite domeniului de afaceri.

La EMC Forum 2012 participă peste 200 de manageri şi directori IT, arhitecţi tehnici, experţi data şi manageri de storage /infrastructură. Forumul oferă cunoştinţe concrete despre cum companiile pot folosi big data şi cloud networking pentru a obţine beneficii tangibile. În cadrul forumului se va evidenţia şi faptul că soluţiile EMC pot fi concepute astfel încât să ducă la recuperarea rapidă a investiţiilor. Detalii despre forum, precum și prezentările de la eveniment, se pot găsi la:http://emea.emc.com/sites/emcforum/2012/romania.htm.

Evenimentul din România face parte din seria de forumuri EMC organizate în 33 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, printre care se numără şi Germania, Marea Britanie, Polonia, Arabia Saudită, Finlanda, Maroc şi Rusia. În cadrul forumurilor vor lua cuvântul persoane de mare calibru şi vor fi prezentate studii cu cele mai recente soluţii integrate de la EMC. Pe lângă acestea, vor fi prezentate şi produse ale partenerilor EMC, ca şi un laborator virtual EMC, în cadrul căruia inginerii EMC vor oferi pregătire tehnică.

Valentin Stănescu, Country General Manager, EMC Româna, a declarat:

“ La ora actuală cloud şi big data sunt cele mai importante tendinţe în tehnologia de afaceri. În acest an, în cadrul forumurilor EMC vom oferi companiilor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa îndrumare şi inspiraţie, cu intenţia de a le transforma operaţiunile prin aceste servicii. Pe lângă faptul că oferă o platformă educativă excelentă, forumurile constituie şi o ocazie superbă pentru delegaţi de a se conecta cu colegi, care lucrează în acelaşi domeniu şi cu principalii experţi ai acestei tehnologii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa .”

Foto –  Facebook

Surse suplimentare de informaţii: EMC Forum 2012 pe YouTube