Compania GECAD NET, parte a GECAD Group, a fost recompensată recent cu titlul  Microsoft Highest Annuity Mix in SMSP in 2012, în cadrul ultimei întâlniri Microsoft Club. Titlul se acordă partenerului Microsoft cu cel mai înalt grad de retenție a clienților de tip IMM din România, în anul fiscal 2011-2012. GECAD NET anunță totodată relansarea propriului website, axat acum pe a oferi o serie mai bogată de articole cu informații tehnice dedicate comunității de profesioniști IT.

“Ne-am bucurat să constatăm că suntem partenerul Microsoft la care cei mai mulți clienți revin pentru noi proiecte. GECAD NET are în prezent o rată de retenție a clienților de 97%, ceea ce demonstrează că serviciile și soluțiile oferite de echipa noastră sunt apreciate de aproape toate companiile cu care colaborăm”, declară Șerban Prejoianu, CEO GECAD NET.

Fidelizarea clienților nu este singurul obiectiv principal al GECAD NET. Compania a reușit în primele 9 luni ale anului să își sporească numărul de clienți din categoria companiilor mici și mijlocii cu 20% față de anul trecut.

GECAD NET a lansat săptămâna trecută și noul său website, cu obiectivul nu doar de a oferi clienților și potențialilor clienți o prezentare a serviciilor sale, ci și de a furniza profesioniștilor din IT o resursă importantă de informații tehnice.

Noul website are o bogată rubrică Knowledge Base în care sunt incluse de la articole de tip Cum să, până la informații din domeniul securității IT dar și resurse Autodesk pentru inginerii proiectanți.

“În viitor vom lansa și o secțiune de tutoriale video, deoarece ne dorim ca site-ul www.gecadnet.ro să devină una dintre principalele referințe pentru specialiștii ce lucrează în domeniul IT și al proiectării asistate. Ne dorim ca, în timp, profesioniștii din domeniu să nu mai fie nevoiți să acceseze nenumărate site-uri pentru a găsi informațiile relevante pentru proiectele lor tehnice, ci să găsească la noi răspunsuri și soluții la multe dintre întrebările lor”, spune Mădălina Barbu, Marketing Manager în cadrul GECAD NET.