ITCamp 2015

CodeCamp și ITSpark organizează cea de a cincea ediție a Conferinței IT Camp în perioada 21-22 mai 2015 la Grand Hotel Italia din Cluj -Napoca. Conferința vizează profesioniștii implicați în implementări ale tehnologiilor Microsoft și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

“În urma feedback-ului primit, ITCamp 2015 aduce câteva schimbări, cea mai importantă fiind introducerea unui track orientat spre zona de IT business/management; o altă schimbare o constituie o mai mare deschidere către abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft. Pe parcursul tuturor edițiilor de până acum ne-am concentrat să îmbunătățim experiența tuturor celor implicați și ne dorim să transformăm a 5-a ediție ITCamp într-un eveniment IT de referință în regiune.”, a declarat Tudor Damian, Co-organizator ITCamp

Organizatorii ITCamp pregătesc două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT și arhiecții de solutii IT / software pot beneficia de peste 40 de ore de continut tehnic si discutii de tip open-panel, prezentate de peste 26 de speakeri locali și internaționali. Între aceștia, doi experți cu titul de Microsoft Regional Director (Martin Kulov, RD și MVP; Ciprian Jichici, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și 12 alți experți cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri internaționali (Raffaele Rialdi, Developer Security MVP; Andy Malone, Enterprise Security MVP; Tobiasz Koprowski, SQL Server MVP etc.). Va invitam sa vizionati interviul acordat de Ciprian Jichici partenerului nostru media principal, Ionut Balan de la Mobzine.

Conferința acoperă teme de interes general, grupate pentru prima oara dupa complexitatea sesiunilor. În urma feedback-ului primit de la sponsori și participanți, evenimentul din acest an va aduce câteva schimbări. Cea mai importantă dintre ele este de departe introducerea unui track mai puțin tehnic, orientat preponderent spre zona de IT business/management. O altă schimbare importantă o constituie o mai mare deschidere către abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft. Pe parcursul edițiilor anterioare ne-am concentrat permanent să îmbunătățim experiența tuturor celor implicați și ne dorim ca prin această atitudine să transformăm a 5-a ediție ITCamp într-un eveniment IT de referință în regiune. Agenda evenimentului este încă în construcție, grație termenului încă nedepășit de 8 martie 2015 pentru Call for Content.