CodeCamp și ITSpark organizează cea de a patra ediție a Conferinței IT Camp în perioada 22-23 mai 2014 la Grand Hotel Italia din Cluj -Napoca. Conferința vizează profesioniștii implicați în implementări ale tehnologiilor Microsoft și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

“Suntem foarte bucuroși să anunțăm ediția a IV-a conferinței IT Camp, mai bogată și diversificată în conținut, și cu o prezență din ce în ce mai numeroasă. Suntem convinși că ediția din 2014 va aduce un mare beneficiu participanților, grație introducerii nivelului de complexitate al sesiunilor, astfel că aceștia vor putea să își planifice și prioritizeze mai bine prezentările la care doresc să participe.”, declară Mihai Tataran, co-organizator IT Camp

Organizatorii au pregătit două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT și arhiecții de solutii IT / software pot beneficia de peste 40 de ore de continut tehnice si discutii de tip open-panel, prezentate de peste 30 de speakeri locali și internaționali. Între aceștia, trei experți cu titul de Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD și MVP, numit de către presa de specialitate un “pionier al revoluţiei Smart Client”; Martin Kulov, RD și MVP; Ciprian Jichici, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și 13 alți experți cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri internaționali (Raffaele Rialdi, Developer Security MVP; Andy Cross, Windows Azure MVP; Tobiasz Koprowski, SQL Server MVP etc.). Va invitam sa vizionati interviul acordat de Ciprian Jichici partenerului nostru media principal, Ionut Balan de la Mobzine.

Conferința acoperă teme de interes general, grupate pentru prima oara dupa complexitatea sesiunilor. Spre deosebire de editiile precedente, conținutul va fi organizat pe patru track-uri paralele, adresând probleme și nevoi specifice fiecărei audiențe, limba de prezentare fiind si in acest an limba engleza. Va invitam sa consultati agenda evenimentului.

Până pe data de 18 aprilie 2014 ora 23:59, taxa de participare “Early Bird” la conferință este de 375 lei şi include accesul la toate sesiunile din cadrul conferinței, precum și toate costurile legate de participare. Va invitam sa profitati de aceasta ocazie si sa va rezervati locul la IT Camp 2014.

După data de 18 aprilie 2014, taxa de participare va fi de 500 lei. Pe parcursul întregului eveniment se vor organiza concursuri cu premii surpriză, iar după eveniment participanții vor avea acces exclusiv la înregistrările video ale tuturor prezentărilor, în cazul în care nu au reușit să ajungă la toate sesiunile de interes.

In 2011 avea loc prima ediție a conferinței IT Camp, avand 21 de sesiuni tehnice desfășurate pe două track-uri paralele (Dev și ITPro) si înregistrând puțin peste 200 de participanți. IT Camp 2012 a făcut trecerea la formatul de 3 track-uri (Private & Public Cloud, Development & Mobile și Arhitecture & Best Practices), mentinut pentru doua editii consecutive (2012 si 2013). In 2012, cei aproximativ 300 de participanți au asistat la prezentările unor speakeri de renume. In 2013, numarul participantilor a trecut de 380, iar in zilele precedente conferintei au avut loc 3 workshop-uri si seminarii. Astfel, IT Camp 2013 s-a remarcat ca fiind cel mai mare eveniment IT Camp din istoria conferintei.

Pentru mai multe informații legate de agendă, locație, înregistrare și workshop-uri, vă rugăm să accesați pagina conferintei IT Camp.

Lista de sponsori care ne sustin si contribuie la reusita conferintei an de an este in continua crestere: ISDC, accessa, High-Tech, Genisoft, Evozon, Endava, accenture, Falafel, TechReady, Transcent, Avaelgo, Voxility.

Parteneri media: Mobzine.ro, IT-Events.ro