CodeCamp și ITSpark organizează cea de a patra ediție a Conferinței ITCamp în perioada 22-23 mai 2014 la Grand Hotel Italia din Cluj Napoca. Conferința vizează profesioniștii implicați în implementări ale tehnologiilor Microsoft și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

Organizatorii au pregătit două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT și arhiecții de solutii IT / software pot beneficia de peste 40 de ore de continut tehnice si discutii de tip open-panel, prezentate de peste 30 de speakeri locali și internaționali. Între aceștia, trei experți cu titul de Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD și MVP, numit de către presa de specialitate un “pionier al revoluţiei Smart Client”; Martin Kulov, RD și MVP; Ciprian Jichici, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și 13 alți experți cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri internaționali (Raffaele Rialdi, Developer Security MVP; Andy Cross, Windows Azure MVP; Tobiasz Koprowski, SQL Server MVP etc.). Vă invităm să vizionați video-ul post conferință ITCamp 2013.

Conferința acoperă teme de interes general, grupate pentru prima oară după complexitatea sesiunilor. Spre deosebire de edițiile precedente, conținutul va fi organizat pe patru track-uri paralele, adresând probleme și nevoi specifice fiecărei audiențe, limba de prezentare fiind și în acest an limba engleză. Vă invităm să consultați agenda evenimentului.

Taxa de participare este de 500 lei. Începând cu data de 19 aprilie 2014, oferim o reducere de 15% pentru grupuri de 5 sau mai multe persoane (astfel, taxa de participare scade la 425 lei / persoană). Pentru mai multe detalii despre cum puteți să beneficiați de această reducere, vă invităm să vizitați pagina dedicată înregistrării la eveniment.

Pe parcursul întregului eveniment se vor organiza concursuri cu premii surpriză, iar după eveniment participanții vor avea acces exclusiv la înregistrările video ale tuturor prezentărilor, în cazul în care nu au reușit să ajungă la toate sesiunile de interes. Vă invităm să profitați de aceasta ocazie și să vă rezervați locul la ITCamp 2014.

În acest an, în zilele premergătoare conferinței ITCamp, se organizeză o serie de patru workshop-uri și seminarii, cu durata de o zi sau de două zile. Subiectele abordate în cadrul acestor workshop-uri și seminarii vor fi de nivel avansat, și vor oferi participanților șansa de a pune în practică cele învățate, beneficiind de asistența trainerilor. Taxa de înregistrare pentru oricare dintre workshop-uri / seminarii este de 300 RON și se achită separat de taxa de participant pentru conferința ITCamp. Taxa de workshop include masa de prânz și pauzele de cafea pentru toți participanții.

În anul 2011 avea loc prima ediție a conferinței ITCamp, având 21 de sesiuni tehnice desfășurate pe două track-uri paralele (Dev și ITPro) și înregistrând puțin peste 200 de participanți. ITCamp 2012 a făcut trecerea la formatul de 3 track-uri (Private & Public Cloud, Development & Mobile și Arhitecture & Best Practices), menținut pentru două ediții consecutive (2012 și 2013). În anul 2012, cei aproximativ 300 de participanți au asistat la prezentările unor speakeri de renume. În 2013, numarul participantilor a trecut de 380, iar în zilele precedente conferinței au avut loc 3 workshop-uri și seminarii. Astfel, ITCamp 2013 s-a remarcat ca fiind cel mai mare eveniment ITCamp din istoria conferinței.

Pentru mai multe informații legate de agendă, locație, înregistrare și workshop-uri, vă rugăm să accesați pagina conferintei ITCamp (www.itcamp.ro).

Lista de sponsori care ne sustin si contribuie la reusita conferintei an de an este in continua crestere: ISDC, accessa, High-Tech, Genisoft, Evozon, Endava, accenture, Falafel, TechReady, Transcent, Avaelgo, Voxility.

Parteneri media: Mobzine.ro, IT-Events.ro, ANIS

In încheiere, vă invităm să citiți ce spune domnul Ionuț Bălan, Mobzine.ro, despre conferința ITCamp:

“Mă gândesc cu plăcere la IT Camp și îl văd deja ca evenimentul de referință din peisajul IT românesc, așa cum ar fi trebuit să avem unul de mult timp. Am urmărit și susținut cu interes ideea de a avea o conferință locală de tehnologie, similară ca amploare cu evenimente internaționale majore precum Microsoft BUILD sau TechEd, prin prisma selecțieide speakeri și al nivelului/calității informației schimbate de participanți.

Îmi place când văd că pasiunea se îmbină cu cele mai noi trenduri, că oameni importanți de la noi din țară și din străinătate transmit lucruri interesante din vasta lor experiență, în cadrul unui eveniment dedicat. Cred că prin asta IT Camp a reușit să capteze interesul pasionaților de tehnologie din România, dovada fiind că an de an numărul de participanți aproape s-a dublat, ceea ce dă încredere organizatorilor să pună și mai multă pasiune în acest proiect.

Recomand IT Camp tuturor celor ce sunt interesați de noile tehnologii, care vor să vadă cum o folosesc ceilalți și ce probleme au sau ce soluții au găsit, să simtă puțin din atmosfera unor conferințe majore de IT și nu în ultimul rând să socializeze cu persoane care împărtășesc aceiași pasiune, IT-ul.”