Clever Taxi îi sărbătorește pe cei 100 000 de clujeni care au făcut comandă de taxi prin aplicație. Cu această ocazie, toate cursele  din Cluj-Napoca vor avea un tarif de călătorie de 0,8 lei/km. Acest tarif se aplică doar curselor făcute la plata cu cardul, prin serviciul CleverPay, toată luna iunie.

”Plata cu cardul s-a lansat în premieră la Cluj-Napoca, acolo unde avem o rată de adopție foarte mare pentru acest serviciu, clujenii fiind extrem de deschiși la tehnologiile moderne de mobilitate urbană. Ne dorim ca plata cu cardul pentru cursele de taxi să devină o normalitate, astfel că am decis să o facem și mai accesibilă prin scăderea tarifului de călătorie la 0,80 lei per kilometru, cel mai mic preț din oraș.“ a precizat Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi.

Clever Taxi, liderul pe piața aplicațiilor de e-hailling, a lansat în ianuarie 2018, în premieră la Cluj-Napoca, cea mai ușoară și eficientă metodă de a plăti cursa de taxi

Tariful preferențial se aplică sub forma unui discount de 65% și toate costurile promoției sunt acoperite de Clever Taxi. Tariful este fix și nu suferă modificări în funcție de cerere sau factori externi.

Timpul mediu de găsire a unei mașini este de 7 secunde, iar șoferul ajunge la pasager în 3 minute. Un șofer disponibil în Clever Taxi are un rating mediu de 4.9/5 stele. Echipa Clever Taxi vrea astfel să le mulțumească celor 100 000 de utilizatori pentru loialitatea lor și susținerea mobilității urbane.

Servus Cluj!