Logitech lansează Logitech Rally, o cameră modulară pentru videoconferințe, care redă o calitate premium a imaginii, claritate audio excepțională și o experiență automatizată pentru videoconferințe, care se potrivește oricărei încăperi. Camera Rally dispune de imagine video la calitate Ultra-HD 4K, componente audio modulare, o gamă extinsă a funcțiilor PTZ și tehnologiile Logitech RightSense. Tehnologiile RightSense au rolul de a perfecționa experiența unei videoconferințe prin recunoașterea în mod automat a persoanelor din cadru, îmbunătățirea calității audio și optimizarea culorilor și a gradului de luminozitate pentru a reda cu precizie trăsăturile faciale. Designul modular face posibil ca această cameră să se potrivească perfect atât într-o sală de consiliu, o sală de cursuri cât și într-un spațiu de întâlniri de dimensiuni mari.

“În urmă cu câțiva ani, un sistem video și audio de calitate superioară precum Logitech Rally ar fi fost cu ușurință o investiție de cinci cifre”, menționează Scott Wharton, vicepreședinte și manager general la Logitech Video Collaboration. „Acum, cu produsele din portofoliul Rally, utilizatorii primesc un sistem modular premium care ridică standardele pentru soluțiile AV cu conexiune USB – totul la o fracțiune de preț comparativ cu sistemele de top”.

“Logitech s-a bucurat de un real succes cu gama de camere pentru videoconferințe cu conexiune USB, care funcționează foarte bine atât în săli tradiționale de ședințe cât și în încăperi de dimensiuni mici”, menționează Ira M. Weinstein, managing partner la Recon Research. “Diferența este că până acum, Logitech avea nevoie de o soluție premium pentru spații de dimensiuni mari. Portofoliul de produse Rally oferă companiei Logitech oportunitatea de a crește pe piață și de a extinde aria de utilizatori ai gamei de camere pentru videoconferințe. Bazat pe ceea ce am văzut, Rally are potențialul de a avea un impact la fel de puternic precum au avut soluțiile Logitech pentru videoconferințe apărute anterior”.

Spre deosebire de soluțiile tradiționale pentru videoconferințe, Rally dispune de boxe separate de microfon. Prin montarea boxelor lângă ecran, sunetul se aliniază mult mai bine cu imaginea iar vocile utilizatorilor care stau cel mai departe de microfon se vor auzi ca și cum sunt poziționate în față, fiind exact ceea ce își doresc utilizatorii.

Alegerea unui sistem modular face ca Logitech Rally să fie soluția ideală pentru spațiile de comunicare de orice dimensiune și formă. Camera Rally dispune de caracteristici precum calitate 4K a imaginii și funcții PTZ inteligente care să asigure acoperire pentru toate persoanele din încăpere. Microfoanele individuale asigură o experință audio superioară eliminând în mod eficient zgomotul și ecoul iar boxele plasate în fața încăperii redau un sunet mai puternic decât boxele plasate la nivelul mesei. Gestionarea inteligentă a cablurilor permite implementări din partea profesioniștilor AV. Materialele premium, sistemul de cablare simplificat dar eficient și designul industrial completează spațiile arhitecturale și mobilierul de top.

Camera Logitech Rally este compatibilă cu aproape toate serviciile de videoconferință precum BlueJeans, Google Hangouts Meet, Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom și multe altele.

Preț și disponibilitate

Camera Logitech Rally va fi disponibilă individual în România, începând din această vară, la un preț recomandat de 6499 lei și va putea fi achiziționată accesând rețeaua de parteneri Logitech Video Collaboration. Dispozitivele care compun sistemul modular Rally, precum hub-uri pentru masă și display, boxe și microfoane, vor fi disponibile începând din toamnă. Pentru mai multe informații vizitați site-ul oficial Logitech.