Sambata, 23 iunie, in Parcul Tineretului, are loc cea de-a V-a editie a Crosului IT-istilor powered by Infodesign. Startul competitiei va fi dat, la ora 10.00, de legendarul antrenor de gimnastica, Octavian Bellu, care este si ambasador al evenimentului.

Sub sloganul ”Log out, shut down, go run!”, evenimentul are ca scop promovarea unui stil de viata activ si sanatos, in special in randul IT-istilor, pentru care participarea este gratuita.

Evenimentul va incepe la ora 8.00 cu ridicarea kiturilor de participare, continuand cu incalzirea asigurata, si in acest an, de antrenorul Claudiu Porof, urmand ca startul sa se dea la ora 10.00.

La cros s-au inscris sute de concurenti, care au optat fie pentru cursa Hobby 3km, fie pentru cursa Expert 6km.

24 de persoane vor fi premiate pentru timpii obtinuti pe traseu, iar alti participanti vor putea castiga premii speciale.

Mai multe informatii despre eveniment, precum si regulamentul crosului se gasesc pe site-ul www.infodesign.ro.

Proiectul este organizat de Infodesign, in colaborare cu F-Secure Romania.

Un aport considerabil in sustinerea evenimentului il au si partenerii crosului: Orange, GoPro, Mojo Sailing, Isostar, Nutrislim, The Cage,  Redis Nutritie, Anvergura, Genesis, Marvo, Discovery Arena, Buff, Cabina WTF, Rakuten Kobo, Ingram, 7card, RedBull, Answear.ro, Aqua Carpatica, Tucano Coffee, Saturo, Relax Life, Bronec, Emerald, S.A.B.IF. si SmartFloors.