Trend Micro, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate la nivel mondial, a fost recent desemnat de catre IDC ca lider pe segmentul solutiilor de securitate e-mail.

Studiile indica faptul ca peste 76% din atacurile de securitate tintite, cum ar fi cele de tip ransom sau alte amenintari persistente, folosesc ca mijloc de propagare e-mailul. Solutiile Trend Micro, sustinute de o intreaga retea de inteligenta si expertiza in domeniul securitatii cibernetice (Trend Micro Smart Protection Network), retea care poate procesa pana la 100 terabytes de date zilnic, confera utilizatorilor confortul de a fi fereti de cele peste 250 milioane de amenintari zilnic blocate.

 

IDC este, in prezent, una dintre cele mai importante si apreciate surse independente de analiza de piata. In evaluarea sa (“IDC MarketScape: Worldwide Email Security 2016 Vendor Assessment”) IDC a luat in considerare un set de criteria obiective, dar s-a concentrat in mod deosebit asupra experientei clientilor cu diversele solutii de securitate e-mail.

Raportul IDC include opinii relevante ale clientilor asupra produselor utilizate si noteaza, ca o apreciere deosebita din partea acestora, capacitatea Trend Micro a tine cont de opinia utilizatorilor si de a adapta solutiile la necesitatile acestora. Mai sunt apreciate, conform IDC, si optiunile multiple de mixare a produselor, atat din propriul portofoliu, cat si cu cele ale altor producatori, cat si detaliile legate de productivitatea solutiilor Trend Micro – usor de instalat si de folosit. Pentru mai multe detalii legate de pozitionarea Trend Micro conform IDC, dati click AICI.

“Trend Micro este in portofoliul Veracomp de aproape un an si este un brand de solutii de securitate puternic care, asa cum ne si asteptam, a confirmat déjà. Capacitatea Trend Micro de a se adapta permanent si de a inova permanent la nivel tehnologic sunt calitati cheie care ajuta atat la buna sa pozitionare in piata, cat si la implementarea cu succes a solutiilor. IDC ne confirma, o data in plus, acest lucru. Ne bazam in 2017 pe o evolutie pozitiva a solutiilor Trend Micro in Romania, cu atat mai mult cu cat recent, producatorul a anuntat schimbari de management regional,” afirma Paul Ursu, Product Manager Trend Micro, Veracomp.

Trend Micro a anuntat ca, incepand cu luna ianuarie, Paweł Malak a devenit Director Regional pentru Europa Centrala si de Est. Cu o experienta manageriala si de vanzari relevanta, dobandita ca Director de Vanzari la Cisco Systems Polonia si Manager Regional la McAffee, Paweł Malak va avea in responsabilitate mai multe tari europene, inclusiv Romania.

“Suntem convinsi ca recenta schimbare de management Trend Micro la nivel regional va inseamna intrarea intr-o noua etapa si speram ca aceasta sa constituie un plus pentru intreaga retea de parteneri Trend Micro din Romania care va avea din acest moment o resursa importanta mai aproape si mai usor de accesat,” conchide Paul Ursu.

Veracomp este distribuitor exclusiv Trend Micro in Romania, din martie 2016. In 2016 solutiile Trend Micro au fost implementate cu succes in Romania la peste 100 de clienti.