Canon România lansează la sfârşitul verii o serie de produse şi servicii care să prelungească bucuria vacanţei.

Colecţia de compacte super zoom Canon se îmbogăţeşte cu PowerShot SX510 HS şi PowerShot SX170 IS – utilizatorii pot fi acum şi mai aproape de acţiune. Tot acum se lansează şi  PowerShot G16 şi PowerShot S120 – două camere care permit surprinderea celor mai mici detalii,  chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. Concepute pentru a oferi un nou nivel al calităţii imaginii şi a performanţei în gama de compacte Canon, ambele modele oferă viteză şi sensibilitate impresionante.

În centrul ambelor modele se află noul procesor de imagine Canon DIGIC 6 – o platformă puternică care permite capturarea unor imagini unice. Puterea DIGIC 6 permite utilizatorilor mai multă flexibilitate în fotografie şi imagini spectaculoase chiar şi în situaţii neprielnice. Sistemul Canon HS, ce combină procesorul DIGIC 6 cu senzorul CMOS de înaltă sensibilitate de 12,1 megapixeli 1/1.7, oferă imagini cu o gamă dinamică mai mare, mai puţin zgomot de imagine şi un nivel ridicat al detaliilor, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, graţie unui ISO de până la 12800.

Cu viteză şi performanţe îmbunătăţite, ambele camere sunt uşor de folosit şi pot fotografia foarte rapid, cu rafală de aproximativ 9cps. Fotografii beneficiază, de asemenea, de avantajul unei viteze AF îmbunătăţite semnificativ – PowerShot G16 este cu 41% mai rapid decât predecesorul G15, iar PowerShot S120 este cu 50% mai rapid decât predecesorul S110. G15 şi S110 sunt, la rândul lor, semnificativ mai rapide comparativ cu modelele G şi S anterioare lor.

Canon România lansează şi trei imprimante All-in-one inkjet pentru uzul personal şi pentru birouri mici: PIXMA MG2450, MG2550 si PIXMA MG3550. Noile PIXMA MG2450 şi MG2550, cu finisaje noi, elegante, oferă funcţionalităţi de imprimare, scanare şi copiere. PIXMA MG3550 este disponibilă în două culori elegante şi dispune de conectivitate WiFi, suport pentru imprimare de pe smartphone şi tablete şi este capabilă de imprimare foto la calitate de laborator de profil.

Cu un nou design şi o amprentă compactă, PIXMA MG2450 şi MG2550 înlocuiesc modelele PIXMA MP230 şi MG2250. MG2450 vine cu un finisaj nou, într-o nuanţă deschisă de gri, în timp ce MG2550 are culoarea albă, potrivindu-se perfect în orice mediu. MG3550, care înlocuieşte modelul PIXMA MG3250, e disponibil în negru sau alb.

WiFi este una dintre caracteristicile cheie ale PIXMA MG3550, permiţând imprimarea wireless şi scanarea de pe echipamente multiple precum PC-uri, smartphone-uri sau tablete. Modelul suportă, de asemenea, Google Cloud Print, ce permite utilizatorilor să imprime ataşamente PDF şi JPG direct din Gmail, documente din Google Docs, de oriunde, printr-o simplă conexiune  la internet.

De asemenea, sunt lansate şi imprimante All-in-One inkjet cu conectare web: PIXMA MG5550, PIXMA MG6450 și  PIXMA MG7150. Toate au acces direct către servicii cloud și rețele sociale. Se pot imprima documente stocate în cloud, în albume foto de pe platformele sociale etc. de aproape oriunde, utilizând de asemenea tableta sau  smartphone-ul.

Gama Canon de obiective EF se îmbogăţeşte cu noul EF-S 55-250mm f/4.5-5.6 IS STM. Noul model este primul teleobiectiv EF-S ce beneficiază de tehnologia STM, alături de un stabilizator de imagine 3.5-stop. Proiectat pentru a fi compact, uşor şi versatil, EF-S 55-250 mm f/4.5-5.6 IS STM oferă o distanţă focală de 55-250mm incredibil de flexibilă, fiind alegerea perfectă pentru fotografii care vor să fie şi mai aproape de subiectele preferate. Noul model este primul teleobiectiv EF-S ce beneficiază de tehnologia STM, alături de un stabilizator de imagine 3.5-stop, care oferă fotografii excelente şi calitate video pe toată distanţa de zoom.