Compania CG&GC HiTech Solutions organizează la Oradea a doua ediție a BizTech, evenimentului de business și tehnologie al anului în Transilvania. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 2 zile – 27-28 septembrie – la Hotel Ramada și reunește cele mai mari companii de IT prezente în România: Cisco, Intel, HP, Microsoft, Canon, BitDefender, Total Soft, Kaspersky, Samsung, Lenovo, N.O.D.

Pentru două zile Oradea devine un centru al excelenței de tehnologie, inovare, leadership și antreprenoriat de succes. BizTech 2012 este un proiect complex care cuprinde și conferințe axate pe educație, fiscalitate, marketing, resurse umane, atât în industria IT precum și în alte industrii. Evenimentul aduce în atenția managerilor finanțările prin ajutoare de stat și finanțări europene pentru inovare de care pot beneficia pentru dezvoltarea companiei, care sunt posibilitățile și soluțiile României de a deveni un HUB tehnologic.

Noi, cei ce reprezentăm CG&GC HiTech Solutions, precum și toți partenerii noștri, suntem convinși că doar cu ajutorul tehnologiei putem evolua, atât în educație, cât și-n business. Obiectivul principal al BizTech este de a conexa viitorul cu evoluția tehnică și managementul, antreprenoriatul și educația.”, a precizat Adina Rada, director general CG&GC HiTech Solutions, organizatorul BizTech 2012.

Secțiunile de educație au ca obiectiv dezvoltarea de parteneriate sustenabile între mediul educațional și companii, lideri mondiali de tehnologie. Scopul este de a construi parteneriate care se vor regăsi ulterior în dezvoltarea regională. Instituțiile de învățământ liceale și centrele universitare pot fi adevărate incubatoare de tehnologie pentru generația de tineri. Dornici să-și formeze abilitățile tehnice necesare într-un mediu social și economic dinamic, elevii și studenții trebuie sprijiniți în demersul lor.

De la soluțiile IT inovatoare destinate educației, la aplicațiile create de către marile companii pentru proiectele școlare, la platformele de studiu online și certificări dedicate studenților și cadrelor didactice, proiecte de cercetare dezvoltare și inovare, toate acestea vor fi prezentate și dezbătute în cadrul BizTech 2012, sesiunea dedicată educației.

Sesiunile dedicate managerilor IT și pasionaților de tehnologie vor cuprinde atât prezentări în plen, cât și sesiuni demo. Tehnologiile Samsung, dedicate companiilor din domeniul HoReCa, vor fi prezentate pentru prima dată în Oradea în cadrul B2B ShowRoom Trailer în 27 septembrie.

Specialiștii celor mai mari companii IT din lume vor aduce soluțiile ce pot fi implementate în instituțiile românești, cum pot fi îmbunătățite infrastructurile IT fără a pune presiune pe bugetul dedicat achizițiilor și ce sisteme pot fi integrate pentru a eficientiza procesele într-o companie. Nu vor lipsi nici prezentările despre securitate și protejarea informațiilor, iar pentru menținerea unui flux al activității veți afla care sunt cele mai noi soluții de power management.

În ceea ce privește antreprenoriatul și modelele de succes în afaceri, scopul sesiunii de business este de a oferi o viziune asupra tendințelor din mediul de business românesc. Vor lua cuvântul antreprenori și oameni de succes care au creat și dezvoltat afaceri în România, reușind să impună un standard în domeniile de activitate, oameni care prin prisma experienței lor sunt în măsură să definească trendurile în mediul de afaceri.

Vor fi dezbătute subiecte din sfera fiscalității și a finanțelor, se vor analiza piața de IT și direcțiile viitoare în dezvoltarea regională, crearea și evidențierea unui brand și gestionarea resurselor umane.

BizTech Oradea 2012 vă oferă posibilitatea de a întâlni manageri din zonă, de a afla noile tendințe pe piețele concurențiale și cum vă puteți reduce costurile atât prin implementarea unor soluții eficiente, cât și prin atragerea de fonduri UE.

În cadrul unei conferințe de business aveți ocazia de a observa și analiza tendințele din mediul de afaceri, aflând totodată și experiențele prin care au trecut oameni cunoscuți de afaceri.

Puteți afla care sunt motivele pentru care afacerile nu mai au aceeași dinamică pe care au cunoscut-o înainte de recesiune, aveți ocazia de a analiza situația propriei companii observând studiile de caz aduse în discuție și, nu în ultimul rând, conferințele de business reprezintă o ocazie ideală de a lega relații cu specialiști în diverse domenii.

Accesul la BizTech 2012 va fi strict pe baza unei invitații sau pe baza înscrierii pe site. Pentru detalii vă rugăm să accesați link-ul: http://www.cg-hitech.ro/portal/biztech.html