Renumitul echipament de producție digitală îndeplinește perfect toate cerințele comerciale esențiale ale acestei activităţi. bizhub PRESS C8000e convinge prin viteză şi calitate, combinaţie de beneficii rar întâlnită în gama de echipamente din care face parte acest produs. Noua ediţie – bizhub PRESS C8000e – îmbunătăţeşte calităţile predecesorului său prin uşurinţa de utilizare şi rezultate din ce în ce mai bune. Este perfect pentru print-for-pay şi CRD, susţinând astfel creşterea volumelor de print digital.

Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager Production Printing Group: “Suntem mândri că am identificat sistematic şi rapid viitoarele nevoi ale pieței. Lansarea variantei îmbunătăţite a echipamentului bizhub PRESS C8000e arată că suntem întotdeauna capabili să venim în întâmpinarea nevoilor tehnice ale clienților noștri şi avem drept scop creşterea satisfacţiei acestora.”

bizhub PRESS C8000e beneficiază de cea mai recentă versiune de controller Fiery alături de tehnologii de ultimă oră de la EFI, viteze mari de imprimare şi un set de parametri de top. Cu o gamă largă de caracteristici, precum Windows 7, actualizări de software Microsoft automate, VPD, PDF/VT – 1 şi 2 pentru suport, integrare JDF simplificată şi editarea joburilor într-un mod mai ușor, este un echipament performant. Raţionalizează şi simplifică procesul de adăugare a noi suporturi de imprimare în catalogul cu medii de printare, minimizează erorile şi, automat, intervenţia operatorului. În plus faţă de caracteristicile enumerate, la capitolul de îmbunătăţiri suplimentare mai putem adăuga posibilitatea de editare a jobului direct din listă, fără a mai fi nevoie să se acceseze proprietăţile jobului respectiv (“inline job editing”). Acest lucru optimizează procesul de producţie, prelucrarea fiind mai rapidă pentru toate mediile de imprimare. Ca urmare a experienţei de care beneficiază Konica Minolta, în combinaţie cu îmbunătăţirile aduse echipamentelor, menite să răspundă cât mai exact cerinţelor clienţilor săi, bizhub PRESS C8000e este sistemul de tipar digital perfect pentru cei care doresc viteză mare de execuţie şi calitate superioară a printului.

Creşterea volumului lunar de imprimări cu 50 de procente (de la 500,000 până 750,000) precum şi optimizarea setărilor casetelor de stocare a hârtiei pe întreg procesul de printare, subliniază eficienţa ridicată a echipamentului. Un alt avantaj al bizhub PRESS C8000e este flexibilitatea crescută în ceea ce priveşte mediile de imprimare. Capacitatea sa de a gestiona un număr ridicat de medii de printare oferă o maleabilitate crescută pentru client. Datorită inovaţiilor constante pentru întreaga gamă de produse, Konica Minolta are drept scop să răspundă cât mai exact la nevoile clienţilor săi şi să crească satisfacţia acestora.