www.laPensiuni.ro este  portalul numarul unu din Romania specializat in pensiuni si structuri agroturistice pentru vacante in natura.

Prin lansarea versiunii mobile m.laPensiuni.ro alaturi de aplicatia iPhone deja lansata in 2012, si prin planificata lansare a aplicatiei Android (Octombrie 2013), laPensiuni.ro isi continua cu succes strategia pentru atingerea obiectivului de a deveni un punct de referinta unde turistii interesati de vacante in natura – vezi pensiuni moeciu – isi pot selectiona pensiunea ideala.

laPensiuni.ro este sinonim cu timpul liber petrecut in aer liber si in mijlocul naturii, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura – vezi pensiuni maramures – , traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate.

Pentru noi, calitate inseamna sa dam un raspuns adecvat nevoilor si dorintelor fiecaruia, cat mai apropiat de realitate.

Sunt selectionate numai pensiuni care ofera o adevarata vacanta in natura – vezi pensiuni gura humorului -, un refugiu in afara orasului si departe de poluare. Evaluarea este continua, avand ca baza comentariile oaspetilor pensiunilor noastre.

laPensiuni este realizat in parteneriat cu Agriturismo.it, care este inca din 2001 portalul leader pentru vacanze in pensiuni agroturistice din Italia. Online de peste 12 ani si cu peste 10 milioane de vizite pe an, www.agriturismo.it asigura pensiunilor inscrise o vizibilitate extraordinara.