Posesorii de tablete Allview AX2 Frenzy au la dispoziţie, începând de astăzi, o nouă versiune a sistemului de operare Android 4.0.4. Printre beneficiile update-ului se numără aplicaţiile actualizate, funcţionarea mai bună a camerei şi îmbunătăţirea procesului de încărcare. Update-ul este recomandat pentru creşterea performanţei şi vitezei de procesare, precum şi pentru stabilitatea crescută a software-ului tabletei. Procedura de actualizare este disponibilă pe website-ul companiei, www.allview.ro.

Lansată în primăvara anului 2013, tableta Allview AX2 Frenzy îmbină armonios funcţiile variate cu un design economic, fiind adresată tuturor celor care îşi doresc o tabletă cu toate conectivităţile la un preţ avantajos. Tableta dispune de opţiuni utile precum 3G încorporat, GPS, Bluetooth, WI-FI, susţinute de procesorul Dual Core Cortex-A9 la 1 GHz, care asigură fluididitatea necesară derulării aplicaţiilor.

AX2 Frenzy rulează sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich şi dispune de două camere foto, cea principală având o rezoluţie de 3,2 MP. Conexiunea 3G oferă acces la internet în orice moment şi permite distribuirea rapidă a pozelor şi clipurilor video pe reţelele de socializare sau urmărirea celor mai noi videoclipuri.

Mai multe informaţii despre Allview AX2 Frenzy şi despre procedura de update a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro .