Compania Start B Logic, partener Entersoft Romania, a implementat solutia Entersoft Business Suite la Editura Diana din Pitesti, continuand astfel sirul de proiecte de succes din industria de carte.

Experienta Entersoft pe segmentul de edituri a fost un element important in inceperea si derularea acestui proiect. Ne bucuram ca parteneriatul pe care il avem cu Entersoft si legatura stransa dintre cele doua echipe ne-au permis sa oferim clientului o solutie ce se potriveste perfect cerintelor sale”, spune Georgian Godeanu, director general Start B Logic.

Proiectul de la Editura Diana include atat o solutie ERP cat si o solutie CRM, ambele grupate in suita Entersoft Business Suite si ofera toate functionalitatile financiare si de gestionare a proceselor specifice unei edituri. “In etapa a doua a proiectului, ce se va derula catre finalul acestui an, vom extinde solutia cu o componenta de mobilitate care va usura activitatea a cel putin 15 agenti de vanzari”, explica Godeanu.

Am inceput acum aproape 3 ani sa investim in construirea unei retele eficiente de parteneri si aceasta investitie isi arata rezultatele. Pe de o parte, proiectul de la Editura Diana demonstreaza valoarea si seriozitatea partenerilor nostri, si totodata eforturile pe care impreuna le depunem pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune rezolvari la solicitarile lor”, spune Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.

StartB Logic a inregistrat in primele 6 luni ale acestui an o crestere a cifrei de afaceri de 45% fata de 2012. Compania a fost infiintata in 2007 si are deja peste 50 de clienti in portofoliu, majoritatea companii mici si mijlocii din productie, retail si distributie. Activitatea este focalizata pe vanzarea si implementarea programelor de gestiune financiar-contabile si ERP si servicii de consultanta aferente acestor solutii. StartB Logic este partener Entersoft din anul 2010 si au deja 3 persoane certificate pe Entersoft ERP.

Parteneriatul cu Entersoft a fost initiat in urma identificarii in regiunea in care StartB Logic activeaza (in special judetele Prahova si Buzau dar si Bucuresti) a unor cerinte complexe din partea companiilor medii (cu cel putin 10 milioane de euro cifra de afaceri si 20-30 de angajati) pentru solutii care sa se potriveasca mai bine pe specificul de business al acestora.

Entersoft Romania lucreaza cu unele dintre cele mai importante edituri din Romania, precum: editura Corint, editura Litera si elefant.ro, cea mai importanta librarie online romaneasca.