ADATA™ Lighting anunță noua lampă LED de birou, o soluție de iluminat practică și frumoasă ce combină siguranța cu eficiența. Tulip iluminează cu o intensitate de 1000 Lux, fără radiații ultraviolet și include trei nivele de reglare a iluminării, precum și un mod de iluminare confortabilă, de noapte.

Liniile și culorile lămpii realizează o atmosferă minimalistă în casă sau în birou. Reglajul intensității se face folosind un buton touch, cu niveluri de 100%, 80% și 60% indicate de lumini roz, mov, respectiv albastru. Noaptea, o lumina specială oferă un sentiment de siguranță și confort cu o strălucire caldă.

Pentru mulți consumatori, una din cele mai importante aspecte ale luminilor LED este consumul redus. Tulip reușește economii de până la 60% mai mari față de lămpile tradiționale. Un LED de 8 W poate înlocui unul convențional de 21 W, oferind lumină stabilă timp de peste 40.000 de ore.

Tulip este disponibilă în două combinații de culori – Alb/Albastru și Alb/Argintiu. Noua lampă este asigurată de o garanție de doi ani.