ADATA™ Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, anunță astăzi lansarea seriei Elite CE700 de standuri de încărcare wireless. Noile dispozitive reprezintă un mod revoluționar de încărcare inductivă pentru telefoanele mobile compatibile, eliminând astfel nevoia folosirii cablurilor si transformatoarelor. Prin simpla plasare a telefonului pe standul de încărcare, i se transmite automat curent pentru alimentare.

Îmbrăcat într-o carcasă ultra-subțire, pliabilă și elegantă, cu spatele îmbrăcat în aluminiu, baza dispozitivului este din cauciuc și previne alunecarea. Design-ul flexibil îl face compatibil cu o varietate de telefoane ce suportă încărcare inductivă, aceasta fiind posibilă atât in poziție orizontală cat si pe verticală. Design-ul unic permite utilizatorilor să ajusteze unghiul standului după preferință, CE700 putând fi pus vertical pe masă pentru vizibilitate mai bună și acces mai rapid. Pentru a minimiza risipa de energie, noul dispozitiv intră automat într-un mod economic atunci când nu este folosit.

CE700 este certificat pentru tehnologia Qi, asigurând că implementarea este compatibilă și sigură. Tehnologia FOD (Foreign Object Detection) protejează utilizatorii și asigură o funcționare stabilă. Pentru că încărcarea se face fără nevoia unui contact electric, riscul electrocutării este total eliminat. În plus, încărcarea inductivă reduce uzura ce rezultă din conectarea telefonului la cablurile de încărcare.