Windows Azure Circle reunește parteneri Microsoft de top la nivel global, parteneri care dispun de competențe importante pentru realizarea de proiecte bazate pe soluțiile din cloud de la Microsoft. PRAS Consulting a devenit membru Windows Azure Circle la începutul acestui an.

PRAS Consulting a obținut recent statutul de Windows Azure Circle Partner. Azure Circle este nivelul cel mai înalt de parteneriat pentru soluțiile de cloud computing de la Microsoft, statutul dobândit demonstrând capacitatea PRAS de a realiza proiecte complexe bazate pe tehnologiile cloud computing.

 Paul Roman, Director General al PRAS Consulting, a declarat: “Alegerea PRAS ca Windows Azure Circle Partner demonstrează în continuare expertiza și investițiile semnificative realizate de noi în zona de Windows Azure și Office 365. Clienții noștri se bazează pe PRAS ca arhitect de soluții cloud complexe. PRAS are capacitatea de a reorganiza portofolii întregi de produse pentru modelele de cloud și SaaS. ”

Acest program de elită este rezervat partenerilor Microsoft care au realizat proiecte de amploare bazate pe Windows Azure . Partenerii Windows Azure Circle au un nivel ridicat de angajament și se concentrează pe cloud computing și promovarea acestuia.

 “Recunoașterea ca partener Windows Azure Circle demonstrează capacitatea PRAS de a oferi soluții de cloud care rezolva provocările de afaceri de astăzi. Integrarea soluțiilor cloud poate conduce la economii importante în ceea ce privește costurile infrastructurii IT a organizațiilor, asigurând totodată un plus de disponibilitate pentru acestea.”, precizează Andrei Suciu, Director de Vânzări, PRAS Consulting.

Windows Azure este o platformă cloud deschisă și flexibilă, care permite companiilor să construiască rapid, să implementeze și să gestioneze aplicațiile într-o rețea globală de centre de date Microsoft.

Având o experiență de mai mult de zece ani pe piața românească, PRAS a câștigat un număr considerabil de certificări care atestă capacitatea de a implementa soluții complexe în domeniul infrastructurii IT, comunicații unificate (email, voce, video, conferințe) și cloud computing.