ADATA™ Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, are plăcerea să anunțe startul unei campanii fabuloase de tipul Votează pentru a câștiga! ce se va desfășura luna aceasta și va pune în joc drept premii câteva dintre cele mai noi produse ADATA.

Pregătiți-vă să fiți printre câștigatori vizitând pagina evenimentului și înregistrându-vă pentru a vă încerca norocul. Puteți să vă creșteți șansele invitând unul sau mai mulți prieteni să se înscrie la tombolă. Produsele ADATA din seria Durable, puse la bătaie ca premii, sunt unele dintre cele mai apreciate în categoria lor și dispun de cele mai noi funcții și tehnologii.

Utilizatorii de Facebook vor trebui să se înregistreze pe pagina concursului, să voteze produsul ADATA preferat din seria Durable și să fie atent la anunțurile de pe pagina ADATA Romania. Norocoșii câștigători vor primi unul dintre aceste minunate premii: DashDrive Durable HD710 500GB negru, albastru sau galben, DashDrive Durable HD650 500GB negru sau roșu, sau DashDrive Durable S107 16GB albastru sau roșu. Utilizatorii care vor invita 5 sau mai mulți prieteni să participe la eveniment vor avea șansa de a câștiga un hard disc portabil de 1TB USB 3.0.

Acum știți ce e de făcut! Intrați în contul vostru de Facebook și faceți click pe linkul de mai sus

Prezentă pe cea mai populară platformă de socializare, ADATA oferă informații cheie clienților și fanilor din Romania. Activități specifice, dar și concursuri, poll-uri și alte competiții – toate acestea vor oferi conținut dinamic și sfaturi practice tuturor fanilor ADATA.

Concursul Vote to Win! de pe pagina de Facebook ADATA Romania se incheie pe data de 30 Septembrie.

 

*Pentru mai multe informații, vizitați pagina de Facebook ADATA Romania.