ADATA™ Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, lansează noul flash drive USB 3.0 UV131. Dispozitivul adoptă o înfățișare argintie, dintr-un aliaj de zinc și prinderea pentru lanyard are forma eleronului unei mașini de curse. Noul flash drive combină frumusețea cu durabilitatea, pentru o soluție ideală de stocare personală.

Frumusețea întâlnește durabilitatea

Finisat impecabil într-o culoare gri-cromat, UV131 este rezultatul combinației dintre durabilitate și simplitate. Pentru cei ce își doresc calitate, drive-ul este îmbrăcat într-o carcasă dintr-un aliaj de zinc, cu un design dinamic și fără capac, elemente ce denotă profesionalism și simplitate. Prinderea în formă de eleron îl face ușor de folosit și de agățat împreună cu cheile. Ia cu tine Flash Drive-ul, pentru durabilitate, design și siguranţă.

Viteză / Software Gratuit

UV131 este dotat cu USB 3.0, dar este compatibil și cu USB 2.0. Este disponibil in variante de 16GB, 32GB și 64GB. Cei ce achiziționează un flash drive ADATA, beneficiază gratuit de programele UDFtoGo și OStoGO și se bucură de garanție pe viată.